Kovács Zoltán: „A kormány plakátkampánya tényszerű, annak minden állítása igaz”

A Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában harsogta a kormánypropagandát a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár. Kovács Zoltán az Európai Néppárt részéről a kormány plakátkampányával kapcsolatban megfogalmazott kritikák kapcsán úgy vélte,

hangulatkeltés folyik a magyar kormány és a Fidesz-KDNP ellen.

Kovács szerint a kormánynak fontos feladata tájékoztatni a magyar embereket arról, hogy miről kell döntést hozniuk a közelgő európai parlamenti választáson.

Egy kérdésre válaszolva megjegyezte, hogy az elmúlt hetekben bebizonyosodott,

a kormány plakátkampánya tényszerű, annak minden állítása igaz. Az Európai Bizottság bevándorláspárti, intézkedései bevándorló kontinenssé tennék Európát

– fogalmazott, bővebben nem kifejtve a „bebizonyosodást”.

Arra a kérdésre, nem tartanak-e attól, hogy az Európai Néppárt kizárja soraiból a Fideszt, Kovács Zoltán azt válaszolta: a kizárás ésszerűtlen lenne, hiszen a Fidesz a józan ész szavát képviseli, ami egybecseng a magyar emberek, és egyre több európai ember véleményével is, miszerint a migráció olyan veszély, ami az európai kultúra alapjait fenyegeti.

A magyarok már több alkalommal kinyilvánították, hogy meg kell védenünk Európa keresztény értékeit és meg kell állítanunk a bevándorlást – magyarázta.

Kapcsolódó hírek