Külföld

Merényletet követtek el Robert Fico ellen, több lövés is eltalálhatta

Bűnügy

Itt a közeli videó Robert Fico lelövéséről

Bűnügy

Mi történt? Holtan találtak egy fiatal nőt és gyermekét Kapuváron

Megfojtotta barátnőjét egy szegedi nő, elásta a kertben, majd beköltözött a házába

Rendőrök keresik a holttestet a szegedi háznál.
Rendőrök keresik a holttestet a szegedi háznál. Fotó: police.hu

Őrizetbe vettek egy szegedi asszonyt kedden, aki a gyanú szerint még 2017 májusában megfojtotta ismerősét, a testét elásta az udvarban, majd mindenfélét kitalált az áldozatot kereső családtagoknak, miközben ő a házban vígan élt.

A Szegedi Rendőrkapitányságon 2018 júliusában indult eljárás egy helybeli asszony eltűnésének ügyében. A rendőrség közleménye szerint felvetődött a gyanú, hogy

az eltűnés hátterében gyilkosság állhat, melynek feltételezett elkövetője az egykori barátnő.

A gyanú szerint a két nő 2017 májusában veszett össze, melynek során a 44 éves asszony megfojtotta a sértettet. A holttestet az áldozat házának udvarában egy ismerőse segítségével elásta. Ezt követően csaknem egy évig élt az ingatlanban, miközben a nő családját különböző történetekkel nyugtatgatta a hollétével kapcsolatban.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a Készenléti Rendőrség Kiemelt Ügyeket Felderítő Főosztályával együttműködve, február 26-án tartott helyszíni szemlét a háznál, és a kertben megtalálták az asszony holttestét.

A 44 éves szegedi nő ellen emberölés, míg társa, egy 45 éves férfi ellen bűnpártolás megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A nyomozók mindkettőjüket őrizetbe vették és az illetékes ügyészségen előterjesztés tettek letartóztatásuk indítványozására.

Kapcsolódó friss hírek

Írd te a Röviden híreit!

Szerkesztő-újságírót keresünk, jelentkezz!