„Adyligeten vagyunk másodéves próbaidős őrmesterek. A menza sosem volt tökéletes, de fennhangon nem volt nagyon panaszkodás, mindenki csendben megette, ami járt”
– így kezdődik a Zsaruellátó Facebook-oldalnak küldött poszt, amelyből már sejthető, hogy nem valami hipermodern FBI-kiképzőközpontos gasztroélmény-beszámoló fog következni.
A fotógaléria összeállítója azt részletezi, hogy a rendészeti szakképzőben nem ritkán nyers csirkecomb, nyers húscafatok vagy éppen rovar kerül a tányérba – nyilván némi perspektíva gyanánt.
„A mai nap végképp felháborodtunk, amikor is a teljes állomány véres, nyers, undorító nyálkás, büdös rántott csirkecombot kapott. 1-2 darab még lehetne a véletlen műve, de hangsúlyozom MINDEGYIK egytől-egyig ilyen volt” – olvasható a posztban, több fotóval illusztrálva a helyzetet: