Bulvár

Újabb botrány: most a hitgyülis ATV-ben mentegették a pedofíliát

Belföld

Magyar Péter: nem jött be a megafonos lejáratás, „készülnek a hamisított rendőri jelentések”

Gazdaság

Ismét drágul a benzin szerdán

Beismerte a Figyelő, hogy hazudozott a 18 éves Nagy Blankáról

Harta ViktorHarta Viktor

Helyreigazítást közölt a „kormányellenségeket” listázó Figyelő propagandalap, miszerint hazugságokat írtak a kormányt kemény szavakkal kritizáló Nagy Blankáról.

A 18 éves lány egy decemberi dühös beszéde miatt lett közellenség kormányoldalon, s miután Bayer Zsolt és Bencsik András is versenyezve taposta, a kormányközeli sajtótermékek is rágalmazni kezdték.

Először a Ripost találták ki, hogy több tárgyból bukásra áll a lány, és annyi hiányzása van, hogy az érettségije is veszélyben lehet. A szennylap cikkét aztán a Figyelő, az Origo és a Lokál is gyorsan átvette.

Most a Népszava vette észre, hogy a Figyelő helyreigazítást volt kénytelen közölni a témában, arra ugyanis nem számíthattak, hogy a 18 éves diáklány ügyvédi védelmet kap:

„a Ripost alapján valótlanul híreszteltük, hogy Nagy Blanka három tárgyból is bukásra áll, illetve, hogy kifejezetten gyenge tanuló. Valótlanul híreszteltük továbbá, hogy Nagy Blankának annyi hiányzása van, hogy az már meghaladta azt a mértéket, amit a törvény még egyáltalán lehetővé tesz”.

Kíváncsian várjuk, hogy a többi propagandalap, ami részt vett a kamaszlány karaktergyilkolásában, mikor hozza a helyreigazításokat, ezzel ismét szépen megtolva a hazugságszámlálót.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a magyar sajtóval.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább chaten, mutasd meg ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Már hétfőn megválaszthatják a Fidesz új köztársasági elnökét

Meghalt Belénessy Csaba, az MTI volt vezérigazgatója

Nyitrai Zsolt úgy tudja, a kormány közéleti munkája a párbeszéden alapul

Leszámol Józsefváros az agymosó hirdetőoszlopokkal

Kiderült, mennyi szavazót veszített a Fidesz a kegyelmi botrány miatt

Nagy Márton: az infláció gyakorlatilag összeesett