Kocsis úgy tudja, a Kutyapárt Ellek magazinja megbántotta az édesanyákat

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője sajtótájékoztatót tart a Fidesz-KDNP frakciószövetség ülése előtt Balatonalmádiban 2019. február 13-án.
Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője sajtótájékoztatót tart a Fidesz-KDNP frakciószövetség ülése előtt Balatonalmádiban 2019. február 13-án. Fotó: MTI/Mátyus Tamás

A brüsszeli bürokraták asztalai tele vannak olyan tervekkel, amelyek – „a Soros-tervnek megfelelően” – bevándorlókontinenssé tennék Európát, a magyar embereknek joga van tudni ezekről – mondta Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője a kormánypárti képviselőcsoportok kihelyezett ülésének helyszínén, Balatonalmádiban.

Ugorjunk…

Ugyanitt Kocsis a családvédelmi akciótervről is magyarázott, amely úgy tűnik, megint inkább csak kommunikációs szinten lesz erős, sem mint az érdemi népességgyarapodás megalapozásában.

Várhatóan négy törvényt érint majd a kormányzati javaslatcsomag. Módosulni fog a költségvetési és az egészségbiztosítási törvény, a munka törvénykönyve, valamint az adótörvények, a módosítási indítványokat pedig rövidesen, akár még februárban benyújthatják – mondta a frakcióvezető, aki

a Kétfarkú Kutya Pártnak a családvédelmi akcióterven való viccelődését ízléstelennek, az édesanyákkal szemben bántónak minősítette.

A viccpárt fricskáját egyébként mostanáig több mint 14 ezren lájkolták, és nem nagyon tobzódnak a poszt alatt a Kocsis által emlegetett megbántott anyák, de ettől még persze lehetnek ilyenek, mint ahogy állítólag létezik kormánypárti humorérzék is.

Kapcsolódó hírek