Bulvár

Ez nem egy nyilas házmester valami történelmi film forgatási helyszínéről, hanem Sulyok Tamást fotózták le Szegeden, egy csatorna mögött bujkálva

Baleset

Rettenetes hír: meghalt az Esztergom Rally egyik sérültje, egy kislány – már öt életet követelt a tragédia

Politika

Magyar Péter: közzéteszem a felvételt, ami miatt a kormánynak le kell mondania

Kocsis úgy tudja, a Kutyapárt Ellek magazinja megbántotta az édesanyákat

RövidenRöviden
Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője sajtótájékoztatót tart a Fidesz-KDNP frakciószövetség ülése előtt Balatonalmádiban 2019. február 13-án.
Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője sajtótájékoztatót tart a Fidesz-KDNP frakciószövetség ülése előtt Balatonalmádiban 2019. február 13-án. Fotó: MTI/Mátyus Tamás

A brüsszeli bürokraták asztalai tele vannak olyan tervekkel, amelyek – „a Soros-tervnek megfelelően” – bevándorlókontinenssé tennék Európát, a magyar embereknek joga van tudni ezekről – mondta Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője a kormánypárti képviselőcsoportok kihelyezett ülésének helyszínén, Balatonalmádiban.

Ugorjunk…

Ugyanitt Kocsis a családvédelmi akciótervről is magyarázott, amely úgy tűnik, megint inkább csak kommunikációs szinten lesz erős, sem mint az érdemi népességgyarapodás megalapozásában.

Várhatóan négy törvényt érint majd a kormányzati javaslatcsomag. Módosulni fog a költségvetési és az egészségbiztosítási törvény, a munka törvénykönyve, valamint az adótörvények, a módosítási indítványokat pedig rövidesen, akár még februárban benyújthatják – mondta a frakcióvezető, aki

a Kétfarkú Kutya Pártnak a családvédelmi akcióterven való viccelődését ízléstelennek, az édesanyákkal szemben bántónak minősítette.

A viccpárt fricskáját egyébként mostanáig több mint 14 ezren lájkolták, és nem nagyon tobzódnak a poszt alatt a Kocsis által emlegetett megbántott anyák, de ettől még persze lehetnek ilyenek, mint ahogy állítólag létezik kormánypárti humorérzék is.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a valódi hírekkel.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Kocsis Máté: Magyar Pétert elhagyta a felesége, locsog-fecseg, bosszút akar állni

Rendületlenül imádja az ország a Fideszt, a kegyelmi ügy hatására sem erősödtek a baloldali pártok

Kocsis Máté úgy tudja, Novák és Varga „felelősségteljes döntést hozott”… bezzeg Gyurcsány!

Pesty László: Nem zárható ki, hogy zsarolják Varga Juditot

„Akkor is hazudsz, ha kérdezel” – reagálta Bayer Zsoltnak Magyar Péter

Orbán Viktor bejelentette, hogy dolgozik a kormány