Belföld

Magyar Péter készül valamire március 15-én

Belföld

Itt van Magyar Péter nagy bejelentése

Belföld

„Helló, Röfi!” – Megidézte Orbán Viktort a kormánybiztos

Kocsis Máté leleplezte a brüsszeli tárgyalóasztalokat

RövidenRöviden
Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője sajtótájékoztatót tart a Fidesz-KDNP frakciószövetség ülése előtt Balatonalmádiban 2019. február 13-án.
Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője sajtótájékoztatót tart a Fidesz-KDNP frakciószövetség ülése előtt Balatonalmádiban 2019. február 13-án. Fotó: MTI/Mátyus Tamás

A Magyarországot is érintő brüsszeli bevándorláspárti tervek lesznek a Fidesz és a KDNP szerdán kezdődő frakcióülésének fő témái – közölte a Fidesz parlamenti frakcióvezetője a tanácskozás előtt tartott sajtótájékoztatóján, Balatonalmádiban.

Kocsis Máté úgy tudja,

a brüsszeli tárgyalóasztalokon már most is olyan tervek és előterjesztések találhatók, melyek célja, hogy a korábban már megismert „Soros-tervnek” megfelelően bevándorlókontinenssé tegyék Európát.

A péntekig tartó frakcióülésen megtárgyalják a családvédelmi akcióterv életbelépéséhez szükséges döntéseket is, hogy minél előbb, minél gördülékenyebben megszülethessenek a magyar emberek számára kedvező döntések – mesélte a frakcióvezető.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a magyar sajtóval.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább chaten, mutasd meg ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Mi történik? Polt Péter kezdeményezte egy MSZP-s téglájuk mentelmi jogának felfüggesztését

Kocsis Máté üzeni mindenkinek, akit zavar a pedofília: „inkább mélyen hallgassanak!”

Idiótaként bujkált a reptéren, így is felismerték: Kocsis Máté azt hazudta, hogy a Kossuth téren ünnepel, közben Krétán nyaralt Bayer Zsoltékkal

Orbán Viktor beteg? Elképesztő választ adott a miniszterelnök sajtófőnöke

Kocsis: ha annyira fontos a svédeknek a NATO-csatlakozás, akkor jöjjenek ide!

Kocsis Máté úgy tudja, Novák és Varga „felelősségteljes döntést hozott”… bezzeg Gyurcsány!