Bulvár

36 évesen meghalt Azahriah menedzsere

Életmód

Megszűnik egy kedvelt tévécsatorna Magyarországon

Belföld

Drámai felvételt tettek közzé a szinte magatehetetlenül fekvő Karsai Dánielről

Bevásárlókocsiban szállítják a csecsemőket a szegedi kórházban

Hogy Orbán Viktort idézzük az évértékelőről: „láthatjuk, hogy az egészségügyben is mocorog már valami”.

Rengetegen osztanak a Facebookon egy február 8-i fotót, melyen egy sajátos sufnituning csecsemőszállító szerkezet látható a szegedi gyermekszemészeten.

„Magyarország 2019. A hosszas, altatásban történő vizsgálat után ebben szállítják a csecsemőket. Sajnos saját tapasztalat. Biztos, hogy jobban teljesít az ország?”

– írta a fotóhoz az anyuka, elárulva azt is, hogy ebben tolták vissza a kisfiát a kórterembe.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2420386767994889&set=a.554946594538925&type=3&theater

A kommentek között bogarászva kiderült, hogy az eset nem egyedi:

„Saját tapasztalatként éltük ezt meg pontosan itt… Barnus kisfiunkat is ebben hozták ki a műtőből… hát mondanom sem kell hogy milyen érzésem volt… de csak arra tudtam gondolni hogy végre túl van rajta… a többit meg magamba fojtottam…”

Mielőtt azonban elharapózott volna a magyar egészségügy verbális gyomrozása, egy kommentelő felhívta a figyelmet Nagy Feró magvas gondolataira, aki nyakon verést helyezett kilátásba azoknak, akik kritizálni merik a hazai kórházi viszonyokat.

Orbán: az egészségügyben mocorog valami

Vasárnapi évértékelője során Orbán Viktor nem csak az ominózus hét pontot jelentette be, hanem egy mondat erejéig kitért az egészségügyre.

„Bejelentem, hogy a kormány döntése értelmében 700 milliárd forintot fordítunk egészségügyi fejlesztésekre, ideértve a budapesti centrumkórházak megépítését is. Ha hozzáadjuk, hogy az ápolónőknek most, három év alatt 70 százalékkal növeljük a bérét, akkor láthatjuk,

hogy az egészségügyben is mocorog már valami”.