Vajna Timi húga úgy érzi, megszívatták a Story Gála szervezői

Vajna Timi húga úgy érzi, megszívatták a Story Gála szervezői
Fotó: Instagram/lillapalacsik

Januárban még úgy volt, hogy Vajna Tímea húga, Palácsik Lilla lesz az idei Story Gála hivatalos fotósa, de úgy tűnik, Andy Vajna halála közbeszólt – derül ki Palácsik Insta-posztjából.

A fotósként tevékenykedő Timike-húg kiírásában azt sugallja, az évi rendes celebfelvonulást szervező NLCafé azért mondta vissza a megbízást, mert Andy Vajna halála után a család nem adott interjút a Story magazinnak.

Az NL café januárban keresett meg, hogy szeretnék ha én lennék a hivatalos fotósuk a Story Gálán, aminek persze én nagyon örültem! (…) Ezután teltek a hetek és közben elment közülünk Andy. Majd a halál után napokkal kaptuk sorban a hívásokat az újságíróktól, természetesen a Storytól is, hogy azt gondolták a fotós együttműködés miatt majd adnunk interjút Andy haláláról, temetéséről, stb. Természetesen nemet mondtuk, és kegyeletsértő dolognak tartottuk az egész telefonhívást, majd később nem is vettük komolyan! Ám eljött a mai nap, amikor szűk létszámkeretre hivatkozva (kezdetben a fotós asszisztens +1 főre, majd Tamásra és rám) 3 nappal a Gála előtt visszamondtak a megbízásunkat, és finoman közölték, hogy a Gálára sem vagyunk meghívva

olvasható az Instagramon.

Kapcsolódó hírek