Sírva jelentette be Vajna Tímea: elárverezik Andy Vajna személyes tárgyait

December elején kalapács alá kerül Andy Vajna kétszáznál több személyes tárgya, erről a filmmogul özvegye mesélt zokogva a TV2 Mokkában kedd reggel.

Az árverésen a Die Hard és a Rambo filmek egyedi forgatási képeire, Rambo-késekre, és más filmes relikviákra, egy Munkácsy-festményre, valamint egy, Andy Vajna által használt, „még mindig szivarszagú” autóra is licitálni lehet.

Vajna Tímea, aki az adásban többször is sírva fakadt, elmondta, az összeg egy részével egy kardiológiai gyermekosztályt támogat, a tárgyakat egy időre ki is állítják. Az árverésre bocsátott relikviákat maga válogatta ki, de mint fogalmazott,

„Andy súgott, tudtam, hogy ő mit szeretne.”

Az özvegy szerint rettenetesen nehéz megválni mindentől, de úgy érzi, beleragadt a gyászba, ahhoz pedig, hogy új életet kezdjen, meg kell lépnie ezt. Utalt továbbá arra, hogy „mindenki valamit akar” tőle, nem tud bízni senkiben. A héten elutazik egyébként az Egyesült Államokba, ahol szerinte jobb lesz neki.

„Nem akarom sajnáltatni magam, de amin átmentem… Senkinek nem kívánom, amit csináltak velem, közeli barátok, meg ez az egész biznisz dolog”

– fogalmazott, hozzátéve, már csak szülei, barátok és macskák tartják benne a lelket.

Kapcsolódó hírek