Bűnügy

Pedofil óvodai dolgozóra csapott le a rendőrség Gazdagréten

Belföld

Magyar Péter készül valamire március 15-én

Belföld

Itt van Magyar Péter nagy bejelentése

Csillagászati pénzt keresett tavaly egy KDNP-s képviselő titkára

Többet tett zsebre, mint amennyi Orbán fizetése, bár a kisebb vagyonokból gyakran kell tintapatronra is költenie.

Harta ViktorHarta Viktor

1,2-1,6 millió forintos havi fizetést kapott tavaly a KDNP-s Aradszki András egyik titkár-asszisztense, Eőry Zsolt, de a hvg.hu szerint előfordult olyan is, hogy egy hónapban 2,63 millió forintért hajtotta a mókuskereket.

A lap még tavaly novemberben írt arról, hogy Aradszki 1,63 millió forintért alkalmazza egyik munkatársát. Ez akkora pénz, hogy nem csak az államtitkárok, de még a miniszterelnök is kevesebből intézi a hónapot.

A hvg.hu most hozzájutott a tavaly májustól októberig terjedő adatokhoz, ami szerint volt ennél eredményesebb hónapja is Eőrynek:

szeptemberben 2,63 milliót kaszált a kDNP-s asszisztens.

A lap megkérdezte Aradszkit, hogy mégis mi indokolja ezt a luxusfizetést. A politikus nem volt partner a felvilágosításban, annyit mondott csak, hogy Eőry tagja a KDNP egyházügyi szakértői tanácsának, a KDNP diósdi szervezetét is vezeti, és

mindenben segíti a munkáját, gyakorlatilag 24 órás szolgálatot lát el.

Eőry is azt magyarázta a hvg.hu-nak, hogy

„ha hétvégén, éjjel, ünnepnapon, vagy bármikor szükség van rám, akkor készen kell állnom. Képviselő úrnak mindenféle képviselőséggel kapcsolatos dolgát én intézem: a beszédek megszerkesztésétől a programok egyeztetésén át mindent nekem kell csinálni. És még a választókerületi irodát is vezetem”.

Azt is elmesélte, hogy egyáltalán nem vidám ennyit dolgozni,

„nekem is két kisgyerekem van, de be kell vállalnom, hogy nem vagyok velük, úgy nőnek föl, hogy nem tudom őket elvinni egy ünnepélyre sem (…) ebben a munkakörben egyébként nincs semmiféle egyéb juttatás, tehát se ruhapénz, se benzin, se telefon, se cafeteria, mindent magamnak kell megoldanom, pedig hát ugye a ruházkodásra is oda kell figyelni, és nyomtatópapírt, tintapatront kell venni”

– ecsetelte a KDNP-s, hogy hogyan próbál kijönni a havi 1,6-2,6 millióból.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a magyar sajtóval.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább chaten, mutasd meg ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Szili Katalin belépett a KDNP-be

Orbán Viktor beteg? Elképesztő választ adott a miniszterelnök sajtófőnöke

Most érkezett: éjfélkor eszeveszett imádkozásba kezd a KDNP, 24 órán keresztül nyomatják, hogy újra béke legyen

Hamarosan vége a háborúnak: a KDNP vezetősége felkérte Hölvényi György európai uniós parlamenti képviselőt, hogy legyen a béke szószólója

Latorcai úgy tudja, a „baloldal uszító magatartása” miatt tördelik le a kereszteket a Margit hídon

Mi történik? Polt Péter kezdeményezte egy MSZP-s téglájuk mentelmi jogának felfüggesztését