Bulvár

36 évesen meghalt Azahriah menedzsere

Közlekedés

Rendet tesz a MÁV: nem lehet csak úgy csoportosan felszállni a vonatokra

Életmód

Megszűnik egy kedvelt tévécsatorna Magyarországon

Megzsarolták, hogy ne támadja a Fideszt, élő videóban vallotta be, hogy meleg

Névtelen kormánypárti trollblogon kezdték fenyegetni az ellenzékieket Baján.

Élő Facebook-videóban vallott homoszexualitásáról Szabó Richárd, a bajai Sugó-parti Lángossütő tulajdonosa, miután egy névtelen levélben megzsarolták, hogy ha nem hagyja abba a Fidesz támadását, akkor mindenki meg fogja tudni, hogy meleg.

Szabó korábban karitatív gyermeknapot is szervezett, a lángosozóját ha kellett, éjjel-nappali melegedőnek nevezte ki, a hajléktalanokat pedig lángossal ajándékozta meg, de valakiknek most mégis elkezdte szúrni a szemét.

A férfi elejébe ment a zsarolásnak, és elképesztő bátorságról tanúságot téve tegnap maga vallott szexuális beállítottságáról a Facebookon:

https://www.facebook.com/mindenamiszeret/videos/796615147363604/

„Szabó Richárd vagyok, egyéni vállalkozó, nyolcgyermekes apa, hívő, keresztény, és meleg”

– mondja a videóban, amelyben hosszan fejtegeti a történteket, s melyet úgy zárt:

„színt vallottam a családomért, magamért, és mindazért, akiket elnyom ez a politikai rendszer, akiket a gyűlöletkampány támad. Meleg vagyok, nem tagadom, én ettől ugyanaz az ember vagyok, nem vagyok se több, se kevesebb”.

Szabó elmondja még, hogy nem tudja, honnan tudhatták meg a zsarolók a lakcímét, de a napokban részt vett egy helyi közgyűlésen, ahol meg kellett adnia a címét is.

A 444 emelékeztet, hogy korábban egy „Bajai Nemzeti Oldal” nevű névtelen fikablog kezdte gyalázni Szabót, a gyáva trollok olyan helyi tanárokra is rászálltak, akik ellenzéki véleményüket hangoztatták. A lángosost ezután fenyegették meg névtelen levélben.

A videóhoz rengeteg hozzászólás érkezett, nézők sokasága biztosította támogatásáról a férfit. Kommentelt a kislánya is, aki csak annyit írt:

„Szeretlek, apa”.