Bűnügy

14 éves beteg gyereket molesztált hónapok óta egy 56 éves férfi Harkányban

Bűnügy

Fejlemény a bicskei pedofil gyermekotthoni igazgató ügyében, megszólalt a bíróság

Belföld

49 ingatlant kapott meg ingyen a református egyház az államtól Balog Zoltán elnöksége alatt

Lesöpörték az Audi komolytalan ajánlatát, tovább sztrájkolnak a dolgozók

Szilágyi SzabolcsSzilágyi Szabolcs
Szimacsek Tibor szakszervezeti elnökségi tag, Németh Sándor, a szakszervezet elnöke és Csalogány György, a szakszervezet elnökhelyettese (b-j) sajtótájékoztatót tart az Audi Hungária Független Szakszervezet (AHFSZ) által meghirdetett egyhetes sztrájk megkezdéséről a győri Audi Hungaria Zrt. épülete előtt 2019. január 24-én.
Szimacsek Tibor szakszervezeti elnökségi tag, Németh Sándor, a szakszervezet elnöke és Csalogány György, a szakszervezet elnökhelyettese (b-j) sajtótájékoztatót tart az Audi Hungária Független Szakszervezet (AHFSZ) által meghirdetett egyhetes sztrájk megkezdéséről a győri Audi Hungaria Zrt. épülete előtt 2019. január 24-én. Fotó: MTI/Krizsán Csaba

Éjszakába nyúló tárgyalásokkal folytatódtak az egyeztetések a győri Audi és a dolgozók szakszervezete között, de a feleknek most sem sikerült megállapodniuk – olvasható az Audi Hungária Független Szakszervezet közleményében.

Az autógyár munkásai csütörtök óta sztrájkolnak az alacsony bérek miatt.

A szakszervezet közleményében azt írja, hogy a gyár kétszer is eléjük tolt egy-egy új béremelési ajánlatot, de „mindkét üzleti titoknak minősülő béremelési ajánlat olyan mértékű, ami nem tükrözi a helyzet komolyságát”, a sztrájkbizottság ezért a tárgyalás helyszínén „mindkét ajánlatot határozottan elutasította”.

Így a sztrájk folytatódik, nincs megállapodás!

– írja az AHFSZ elnöksége, amely úgy értékelt, „a tárgyalások során a munkáltatói oldal teljes mértékig figyelmen kívül hagyta az elmúlt napok történéseit és munkatársaink kategorikus, egyértelmű véleményét”.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a magyar sajtóval.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább chaten, mutasd meg ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Középiskolában kampányolt a fideszes polgármester, papagájos sztorikkal álcázta a propagandát

Csák János nagyot álmodott: Magyarország a világ top 10 országába akar kerülni az innováció terén 2040-re(!)

Pedofilozós óriásplakátok jelentek meg Orbán Viktor fotójával

Magyar Péter készül valamire március 15-én

Gázolt a vonat Győr és Szabadhegy között

Árhullám Győrben: autókat kellett kimenteni a megáradt Rábából