Bűnügy

Mi történt? Holtan találtak egy fiatal nőt és gyermekét Kapuváron

Külföld

Részleteket közöltek Robert Fico merénylőjéről

Külföld

625 millió forint dugódíjjal tartozik a magyar nagykövetség Londonnak

Megfenyegettek egy szolnoki panzióst, mert szobát adott ki momentumosoknak

Regionális találkozót szervez a Momentum szolnoki alapszervezete február 2-ára a megyeszékhelyre, amelyre más településekről is érkeznek szimpatizánsok. Ők az egyik helyi panzióban foglaltak szállást,

a szálláshely tulajdonosát azonban ismeretlenek telefonon megfenyegették, amiért hajlandó volt szobát kiadni nekik

írja a párt közleményére hivatkozva a 24.hu, de a maffiaállamokra jellemző történet tegnap már egy szálláskiadással foglalkozó Facebook-csoportban is terjedt.

A beszámolók szerint a tulajdonost rejtett számról hívták fel ismeretlenek, azzal, hogy „ha jót akar, mondja vissza” a foglalást. A panziós feljelentést tett.

„Elfogadhatatlannak tartjuk, hogy egy szálláshely tulajdonost vegzálás érjen pusztán azért, mert szobát ad ki magánszemélyeknek, akik egyébként a Momentum tagjai. A tulajdonos is elfogadhatatlannak tartja a történeteket, és továbbra is bárki foglalhat náluk szállást bárminemű megkülönböztetés nélkül” – írta a Momentum.

Nem ez az első eset, hogy valakik a vendéglátósokra nyomást gyakorolva próbálják ellehetetleníteni a Momentum rendezvényeit: a 24.hu emlékeztet, hogy 2017-ben egy kemping mondta le váratlanul a párt nyári fesztiváljának helyszínét, tavaly novemberben pedig egy éttermes „gondolta meg magát” némi rendőrségi ráhatásra.

Kapcsolódó friss hírek

Írd te a Röviden híreit!

Szerkesztő-újságírót keresünk, jelentkezz!