Pesti Srácok: Fejbe lőtte magát a Nemzeti Nyomozó Iroda igazgatója

Bezsenyi Mihály rendőr dandártábornok, a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda igazgatója a tábornoki előléptetési és kinevezési okiratok ünnepélyes átadásán 2015. március 9-én.
Bezsenyi Mihály rendőr dandártábornok, a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda igazgatója a tábornoki előléptetési és kinevezési okiratok ünnepélyes átadásán 2015. március 9-én. Fotó: MTI/Soós Lajos

Életének 62. évében elhunyt Bezsenyi Mihály rendőr dandártábornok, a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda igazgatója.

Az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata mindössze ennyit közölt a rendőrség honlapján, valamint hogy a tábornok harminc éven át szolgált a magyar rendőrségnél, és a teljes testület osztozik a család fájdalmában.

A PestiSrácok azt is tudni véli, hogy Bezsenyi öngyilkos lett.

Fegyverével főbe lőtte magát a dandártábornok, aki nyomozóként korábban számos nagy ügy, mások mellett Fenyő János médiamágnás megölésének vizsgálatában is részt vett

– írta a lap és megjegyzik, információik szerint Bezsenyi Mihály hosszabb ideje súlyos betegséggel küzdött, az utóbbi heteket betegállományban töltötte.

Ha te is úgy érzed, hogy segítségre lenne szükséged, hívd a 116-123 ingyenes lelki elsősegély számot és olvasd el ezt az oldalt! Ha másért aggódsz, itt találsz segítséget.

Ezek is érdekelhetnek