Baleset

Tisztítószert szórtak az óvodások reggelijébe Pilisborosjenőn, több kisgyerek rosszul lett

Belföld

Itt van Magyar Péter nagy bejelentése

Baleset

Káosz, tömegbaleset az M7-esen Velencénél, több tucat jármű érintett

Gulyás Gergely szerint rendben volt Bayer Zsolt baromállatozása

A Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint arányos volt, ahogyan Bayer Zsolt a 18 éves Nagy Blanka beszédére reagált.

Harta ViktorHarta Viktor

Megvédte a nemzet főkurvaanyázóját Gulyás Gergely a csütörtöki kormányinfón: a Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint nincs azzal semmi gond, ha Bayer Zsolt úgy pocskondiáz a tévében egy 18 éves tüntető diáklányt, hogy azért sok kocsmában már ütöttek volna.

Nagy Blanka nevét december 21-én ismerte meg az ország, mikor a kecskeméti kormányellenes tüntetésen rettenetesen dühös beszédet mondott, ebben nemes egyszerűséggel undorító, alattomos, ocsmány és fertőző járványhoz hasonlította a Fideszt.

Bayer Zsolt, aki miatt 2016 augusztusában meredekebben devalválódott a lovagkereszt, mint a pengő a második világháború utáni Magyarországon, az Echo tévében taposta meg a 18 éves lányt a bátor kritikáért, méghozzá az alábbi módon:

„Ő a mi kis Blankánk, a jövő politikusasszonya, ugye, aki ha gimnazista, akkor maximum 18 éves lehet, és már egy igazi, kretén, barom állat, szerencsétlen, nyomorult, ócska, rohadt, kis proli”

– mondta a fideszes, majd a Ripost, a Figyelő, az Origo és a Lokál is nekiesett a lánynak, azt állítva, hogy több tantárgyból bukásra áll. Nagy Blanka ezeket cáfolta, mostanra pedig jogi segítséget is kapott az őt ért támadások miatt.

Gulyás Gergely: arányosság van

Bayer Zsolt performansza a mai kormányinfón is előkerült, Gulyás szerint méltánytalan először a reakciót minősíteni az akció minősítése előtt. A középiskolás szavaira azt mondta:

nem lehet olyan elfogadhatatlan stílusban beszélni például a köztársasági elnökről vagy közjogi tisztségviselőkről, ahogyan azt a diáklány tette.

Bayer Zsolt szavait pedig úgy kommentálta,

a reakció arányban állt az akcióval.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a magyar sajtóval.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább chaten, mutasd meg ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Lehűlés érkezik a jövő héten, visszatérnek a hajnali fagyok

Bayer Zsolt beleszállt Balog Zoltánba – ő is megy a levesbe?

Bayer Zsolt reagált a nagyapja sötét múltját feltáró cikkre

„Mocskos komcsi” – Dávid-csillagot festettek a Momentum előválasztási plakátjára Budapesten

Történész leplezte le Bayer Zsolt „élethazugságait”, megsemmisülhet a fideszes propagandista

Magyar Péter meghívta Gulyás Gergelyt az ügyészségre tanúskodni, „egy az egész országot felkavaró büntetőügyben”