Gazdaság

Lecsap a Temu piactérre a Gazdasági Versenyhivatal

Közlekedés

Kényszerleszállást hajtott végre Ferihegyen egy utasszállító, 166 utassal a fedélzetén

Gazdaság

Hatalmas bónuszt kap minden dolgozó a kecskeméti Mercedes-Benz-gyárban

Schwarzenegger is elköszönt Andy Vajnától

Stallone és Banderas is üzent.

Szilágyi SzabolcsSzilágyi Szabolcs

Twitter-oldalán búcsúzott Andy Vajnától Arnold Schwarzenegger. Arnold jólelkű, hatalmas szívű embernek ismerte meg az elhunyt producert, akire barátként tekintett.

Andy nagyon kedves barátom volt, és egyben Hollywood egyik forradalmasítója. Bebizonyította, hogy nincs szükség nagy stúdiókra ahhoz, hogy olyan hatalmas filmeket hozzon össze, mint például a Terminátor 2 vagy a Total Recall. Andy-nek hatalmas szíve volt, ő volt az egyik legnagylelkűbb ember, akit valaha ismertem. Hiányozni fog. Együttérzek a családjával

– írta Schwarzenegger.

Banderas is üzent

Antonio Banderas, aki az 1996-ban bemutatott Evita című film forgatásán dolgozott együtt a producerrel, szintén a Twitteren búcsúzott. „Isten veled, barátom. Köszönök mindent. Adios amigo mío. Gracias por todo” – írta spanyolul is.

Banderas Chet alakította a filmben, amelyet öt kategóriában – köztük Banderast a legjobb színészi alakításért – jelöltek Oscar-díjra. A film egyik producere Andy Vajna volt és a forgatás legnagyobb rész Budapesten zajlott.

Stallone: Összetört a szívem

Sylvester Stallone, aki a Rambo című filmek főzereplőj volt, Instagramon búcsúzott a néhai producertől. A színész „úttörőnek” nevezte Vajnát. „Akkor hitt az ’Első vér’ című, első Rambo-filmben, amikor még senki. Összetört a szívem” – fogalmazott a Floridában élő színész.

Andy Vajna 74 évesen hunyt el budapesti otthonában.

Producerként 59 film fűződik a nevéhez, köztük olyan világszerte ismert és elismert alkotások, mint a Szabadság szerelem, a Zenedoboz (Music Box), a Rambo-filmek, az Angyalszív, a Terminátor, az Evita vagy a Jákob lajtorjája. Az 1997 és 2019 között gyártott magyar filmek közül a legmagasabb nézőszámot Andy Vajna filmje, A miniszter félrelép érte el.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a magyar sajtóval.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább chaten, mutasd meg ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Bélyegblokk köszönti az idén 50 éves Edda együttest

Brutálisan hátba rúgták Arnold Schwarzeneggert egy rendezvényen

Készül Andy Vajna síremléke, bronz oroszlán is lesz rajta

Pottyondy az Operaház büfébotrányáról: „Már várom Orbán évértékelőjének félbevágását”

Sírva jelentette be Vajna Tímea: elárverezik Andy Vajna személyes tárgyait

Vajna Tímea valóra váltja Andy Vajna nagy álmát: filmet készít