Belföld

Orbán Viktor tombol a Facebookon, elege van mindenből

Bűnügy

Lelőttek egy férfit Komádiban

Bűnügy

3-as terrorfokozat van érvényben Magyarország területén

Összeokádta az ország a netet Andy Vajna halálhírére

Összeokádta az ország a netet Andy Vajna halálhírére

Az átlagosnál is kiábrándítóbb ma internetes kommenteket olvasni, miután kiderült, hogy meghalt Andy Vajna fideszes oligarcha, filmügyi kormánybiztos, producer.

Vajna utóbbi éveinek érdemei vitathatók, és valószínűleg a TV2 nevű szennykanálisa önmagában is túlszárnyalt már minden aljassági rekordot, de ettől még egészen döbbenetes, ahogy a profilképük alapján teljesen értelmesnek tűnő emberekből ömlik a gyűlölet, és

névvel, arccal vállalják a leggusztustalanabb halottgyalázást, Vajna özvegyének kéjes megalázását,

ami aligha jelenthet bárkinek is elégtételt Andy Vajna üzleti döntéseiért vagy Vajna Tímea megosztó életmódjáért.

„Timike” az Instagram-oldalának legutóbbi posztjainál azonnal letiltotta a kommentelést, miután nem néhány, hanem szinte az összes, láthatóan kifejezetten ebből a célból a profiljára érkező felhasználó a kárörvendésének adott hangot.

A Facebookon is tombol a frusztrált ország: szinte minden lap halálhíre alatt egy-egy gúnyos „humor” a legtöbbet lájkolt komment, Vajna Tímea oldalát itt is elárasztotta az alpáriság.

Nyári Krisztián író pontosan összefoglalta a lényeget:

„Biztos lehetne körbemutogatni, ki kezdte, de egyszerűen gyomorforgató, milyen kommentárokat írnak kedves arcú nagymamák, egyéb posztjaikban a gyerekeikkel játszó családapák Vajna Tímea oldalára abból az alkalomból, hogy meghalt a férje.”