Gazdaság

Brutális megszorítást jelentett be Varga Mihály, összeomlott a költségvetés

Bűnügy

Lelőttek egy férfit Komádiban

Egészségügy

Tömeges ételmérgezés volt egy magyar kórházban

Bukik Tarlós: Karácsony Gergely főpolgármesterként köztérré alakíttatná a Városháza parkolóját

Ha ettől nem alél el Budapest, akkor semmitől!

RövidenRöviden
Karácsony Gergely, a Párbeszéd főpolgármester-jelöltje Budapest mindenkié! címmel kampányindító sajtótájékoztatót tart a Fővárosi Közgyűlés épületének udvarán az V. kerületi Városház utcában 2019. január 10-én.
Karácsony Gergely, a Párbeszéd főpolgármester-jelöltje Budapest mindenkié! címmel kampányindító sajtótájékoztatót tart a Fővárosi Közgyűlés épületének udvarán az V. kerületi Városház utcában 2019. január 10-én. Fotó: MTI/Bruzák Noémi

Karácsony Gergely, a Párbeszéd főpolgármester-jelöltje megválasztása esetén a Városháza parkolóját köztérré alakíttatná – ezt a Városháza park szomszédságában található, parkolóként használt, elkerített területen tartott sajtótájékoztatóján jelentette be csütörtökön.

Indul a kampány! Megkezdjük a Városháza elfoglalását! Érkezem!

Indul a kampány! Megkezdjük a Városháza elfoglalását! Érkezem!A célunk világos: az őszi főpolgármester-választáson ne aprózódjanak el az ellenzéki szavazatok, csak egy kihívója legyen Tarlósnak és a Fidesznek! Hogy ki legyen az az egy? Ezt dönti el az előválasztás. 👉 A következő napokban ezeken a helyszíneken tudtok az ajánlásotokkal segíteni: https://goo.gl/g5hxdp Hajrá, számítok rátok! #előválasztás2019 #Budapest #Párbeszéd

Posted by Karácsony Gergely on Thursday, January 10, 2019

Az ellenzéki politikus azt mondta, az első intézkedése lesz egy tervpályázat kiírása annak érdekében, hogy a parkolóból „a város agoráját, (…) főterét” alakítsák ki.

Zugló polgármestere felfoghatatlannak nevezte, hogy harminc évvel a rendszerváltás után nem volt egy olyan városvezető sem, aki fontosnak érezte volna megüzenni a budapestieknek, hogy az önkormányzat értük van. „Nem volt egy olyan főpolgármester, aki fontosnak érezte világossá tenni minden polgár számára, hogy a helyi politikusok autóinál fontosabbak ők” – fogalmazott, megjegyezve, a parkolóként üzemelő terület valószínűleg Budapest legértékesebb telke.

Na, erre mit lépsz, Tarlós?

Karácsony szerint Rogán Antallal van egy oldalon, aki nem tapsol a rogánista, demagóg „lakógyűléséhez”

Karácsony Gergely is megszólalt Magyar Péterről

Karácsony Gergely: a saját kezemmel fogom őket levágni

Menczer Tamás úgy tudja, egész Brüsszel Orbán Viktor elhallgattatásán dolgozik

Illegális bevándorlókat találtak az M7-es autópályán, egyikük elmenekült

Dőlnek a csontvázak? Nyomoznak a CÖF plakátkampányos cége ügyében