Bulvár

Magyar Péter elárverezi a „női” napszemüvegét, elképesztő összegnél tart a licit

Életmód

Megszűnik egy kedvelt tévécsatorna Magyarországon

Bulvár

36 évesen meghalt Azahriah menedzsere

Adás közben hagyta faképnél az Echo TV műsorát a momentumos Hajnal Miklós

Műsor közben állt fel és ment ki az Echo TV stúdiójából hétfőn Hajnal Miklós, a Momentum elnökségi tagja, miután a kampánypénzek elszámolásáról kezdte faggatni a műsorvezető.

Még december közepén írta meg az Index, hogy a Momentum – a Párbeszéddel egyetemben – olyan jelentést kapott az Állami Számvevőszéktől, amely szerint nem tudtak elszámolni szabályszerűen a kampánypénzek felhasználásával, ezért

a hatóság kezdeményezte az állami támogatásuk felfüggesztését.

A Momentum tagadta a vádakat és hogy ne lettek volna elérhetőek az ÁSZ-ellenőrök számára, szerintük a szerv nem volt együttműködő.

A párt még karácsony előtt leadott minden számlát, állításuk szerint csak adminisztratív problémáik voltak, és akkor azt ígérték, elszámolásukat december közepén közzéteszik honlapjukon is.

Tegnap Hajnal Miklós az Echo TV-ben vendégeskedett, ahol elő is került a kampánypénzek elszámolásának témája. A párt egyébként december közepe helyett csak az adás napján töltötte fel az elszámolást a netre, amit nem mulasztott el Velkovics Vilmos műsorvezető Hajnal orra alá dörgölni.

A momentumos ezután kitette az asztalra a tételes elszámolásukat, kikérte a párt nevében, hogy azzal vádolták őket, hogy nem voltak elérhetők, és elmondása szerint már hónapokkal korábban elküldték a dokumentumokat az Állami Számvevőszéknek.

Hajnal arra is kitért, hogy Mészáros Lőrinc, az ország leggazdagabb emberének vagyonosodásáról szívesebben beszélgetne, legközelebb majd akkor hívják, ha ez lesz a téma.

„Ez volt itt röviden a valóságszünet”

– mondta Hajnal a dokumentumot lobogtatva, majd felállt, és faképnél hagyta Velkovicsot.

Kapcsolódó friss hírek

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Busz és villamos karambolozott Budapesten

Orbán Viktor a kolostorkájában fogadta Irakli Kobakhidzét

Rémhír terjed a TikTokon a betétek befagyasztásáról, az MNB feljelentést tesz