Külföld

Merényletet követtek el Robert Fico ellen, több lövés is eltalálhatta

Külföld

Részleteket közöltek Robert Fico merénylőjéről

Bűnügy

Mi történt? Holtan találtak egy fiatal nőt és gyermekét Kapuváron

Úgy beolvasták az ellenzék követeléseit a közmédiában, hogy az agyad eldobod

Sajtótörténeti mérföldkőhöz érkeztünk MTVA-ilag – megint.

Hihetetlen komoly erőfeszítésekkel kerülte el eddig az idén 92,7 milliárd adóforintból működő közmédia, hogy ne kelljen foglalkozniuk az ellenzék december óta lobogtatott öt pontjával. Most viszont pont jól jött a téma egy lejáratáshoz, úgyhogy kaptak az alkalmon.

Az apropó az lett, hogy a propagandakanálisnál úgy gondolták,

ideje beletörölni a lábukat Fekete-Győr Andrásba.

A Momentum elnöke néhány napja adott interjút a hvg.hu-nak, és kérdezték a tüntetők öt pontjáról is, amiből csak négyet tudott felsorolni Fekete-Győr (ez azért valóban elég kínos, tegyük hozzá).

De a baki pont elég volt arra, hogy a cikkre ráugorjon az M1 „híradó”, és immár meglátva az addig soha észre nem vett hírértéket a témában, kétperces riportban harsogja, hogy

„Nem tudta felsorolni az ellenzéki követelések minden pontját a Momentum elnöke”.

Az adást a 444.hu vette észre, amibe bevágták a hvg.hu írásának vonatkozó részét, de a propagandista még fel is olvasta a pontokat. Ide kattintva tudod megnézni a remekművet.

Hát, így került be végül az öt pont a közmédiába, amely a 2,5 millió nem fideszes szavazó adóforintjaiból is működik, és amiben úgy tűnik, ellenzéki téma csak akkor hírértékű, ha azzal gyalázni lehet valamelyik ellenzéki szereplőt.

Kapcsolódó friss hírek

Írd te a Röviden híreit!

Szerkesztő-újságírót keresünk, jelentkezz!