Az LMP-s Sallai szerint Orbánéknál is kínosabb az ellenzék viselkedése

Bohócbrigádnak nevezte az ellenékieket és szerinte ultragáz, amit művelnek.

Az LMP-s Sallai szerint Orbánéknál is kínosabb az ellenzék viselkedése
Fotó: Facebook/Sallai Róbert Benedek

A Facebookon ment neki volt egykori LMP-s riválisainak és a teljes magyar ellenzéknek Sallai Róbert Benedek, de a szombaton kiszivárgott Varju László-ráncigálós felvétel sem hatotta meg.

Az LMP volt országgyűlési képviselője most jutott odáig, hogy megírja a véleményét az LMP két korábbi társelnöke, Szél Bernadett és Hadházy Ákos, valamint az MTVA székházába decemberben bejutott többi ellenzéki politikus hetekkel ezelőtti akciójáról.

Sallai nem kertel, szerinte „ultragáz”, amit az ellenzékiek az MTVA-nál műveltek, de a hatalom hozzáállása is nevetséges, mert ugyan

„kit érdekelt volna, ha ez a balfék banda beolvas öt pontot a köztévében”.

Ezután meglepő kijelentést tesz „Ungár Péter pártjának” politikusa, melynek lényege, hogy Hadházyék hatalomra jutása bizonyos szempontból rosszabb lenne, mint Orbán kormányzása:

Orbán és rablóbandája nyilván ártalmasabb a köznek, de miután kevésbé látványos exhibicionizmusa, ezért talán a közvélemény számára kevéssé irritáló. De hogy más lenne hatalmon Hadházy vagy Szél Detti, vagy a DK-s és MSZP-s bohócbrigád? Dehogy lenne, rosszabb lenne, csak másképp, mert a mániákus szereplési vágy és személykultusszal övezett »nekem mindent lehet« életérzés mellett még a totális inkompetencia is jelentkezne

– fejtegette Sallai, aki a „versenyfetrengők” címet adta bejegyzésének.

Ezek is érdekelhetnek