Baleset

Súlyos baleset az Esztergom Rallyn: nézők közé csapódott egy autó, legalább 4-en meghaltak, sok a sérült

Baleset

Meghalt egy ember a Balatoni úton történt balesetben

Külföld

Rákkal kezelik Katalin walesi hercegnét

Összevissza hablatyolnak a „szegény gyerekek szánkóiról”

Meghazudtolta az Országgyűlés Hivatala a Fideszt.

RövidenRöviden
Latorcai János, az Országgyűlés kereszténydemokrata alelnöke (b2), Antal Tibor, a Gyimes Völgye Férfikórus kórusvezetője (b) és kórustagok az Ország Karácsonyfájánál a Kossuth téren 2018. december 21-én.
Latorcai János, az Országgyűlés kereszténydemokrata alelnöke (b2), Antal Tibor, a Gyimes Völgye Férfikórus kórusvezetője (b) és kórustagok az Ország Karácsonyfájánál a Kossuth téren 2018. december 21-én. Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Tegnapi hír volt, hogy még mindig a budapesti Kossuth téren állnak azok a szánkók, amelyek miatt a propagandamédia és a kormánypárti politikusok versenyt hisztiztek decemberben, mondván, hogy rászoruló gyerekek karácsonyi ajándékát rongálták meg a tüntetők.

Az Országgyűlés Hivatala az Index tegnapi cikke nyomán ma azzal ripakodott rá a lapra, hogy

„a keresztény kultúrkör hagyományaihoz híven és az elmúlt esztendőkben kialakított gyakorlat szerint az Ország Karácsonyfáját és az azt körülvevő installációt az Országgyűlés Hivatala mindig vízkereszt után bontja el. A fenyőfa Kossuth térről történő elszállítása tehát január 7-én, hétfőn kezdődik meg, és a szánkókat is csak ekkor – vagyis az Index cikkének sugalmazásával szemben nem karácsonyi ajándékként – adjuk át a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóságnak”.

A baj ezzel csak annyi, hogy nem az Index „sugalmazta”, hogy karácsonyi ajándék lesz a szánkókból, hanem Hidvéghi Balázs fideszes kommunikációs igazgató mondta az ő saját soha nem hazudó szájával, például ezen a videón 2:00-nál:

Hidvéghi nem reagált az Index megkeresésére.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a valódi hírekkel.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Breaking, nagy a baj! Megbuzító könyvet fogott Hidvéghi Balázs a Liszt Ferenc reptéren, bejelentést tett a főispánnál

Hidvéghi Balázs megneszelte: összehangolt támadás készül „Magyarország ellen”

Deutsch és Hidvéghi megfejtették: a baloldali EP-képviselők nem akarják, hogy a magyar emberekhez uniós források jussanak

Gulyás Gergelynek ún. gerincműtéte volt

Pesty László: Nem zárható ki, hogy zsarolják Varga Juditot

„Akkor is hazudsz, ha kérdezel” – reagálta Bayer Zsoltnak Magyar Péter