Belföld

Drámai felvételt tettek közzé a szinte magatehetetlenül fekvő Karsai Dánielről

Gazdaság

Brutális megszorítást jelentett be Varga Mihály, összeomlott a költségvetés

Bulvár

36 évesen meghalt Azahriah menedzsere

Nem megy el a Fidesz a tüntetések miatt összehívott rendkívüli parlamenti ülésre

A kormánypártok nem kívánnak részt venni „az ellenzék képmutató színjátékában”, ezért nem lesznek ott az ellenzék által kezdeményezett rendkívüli parlamenti ülésen – közölte a Fidesz-frakció pénteken.

A nagyobbik kormánypárt parlamenti frakciója arra reagált, hogy a DK, az MSZP, a Párbeszéd, a Jobbik és az LMP, valamint független képviselők kezdeményezésére

január 3-ára összehívták a rendkívüli parlamenti ülésnapot, amelyen az elmúlt időszakban szerintük történt jogsértésekkel foglalkoznának.

A Fidesz-frakció közleményében úgy fogalmazott: rendkívül képmutató, hogy miután az ellenzéki pártok „meg akarták akadályozni” az Országgyűlés legutóbbi ülését, és ellenzéki politikusok „a Soros-aktivistákkal együtt előre megtervezett erőszakos akciókban, közintézmények elfoglalásban vettek részt”, most erről rendkívüli ülést kezdeményeznek.

Szerintük ebből is látszik, hogy „nem a magyar emberek, hanem csak a balhé és a hatalom érdekli őket”. Azt írták az ellenzékre utalva: „az MTVA-székháznál is színészkedtek és most is színészkednek”, ebben viszont nem vesznek részt a kormánypártok.