Baleset

Holtan találtak egy négygyermekes nyíregyházi családanyát

Baleset

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr és utasai elmenekültek

Életmód

Megszűnik egy kedvelt tévécsatorna Magyarországon

Négy őr teperte le a DK-s Varju Lászlót a közmédia épületében

Egy csapat biztonsági őr ugrott rá Varju Lászlóra, aki képviselőtársaihoz hasonlóan arra vár az MTVA székházában, hogy felolvashassák öt pontba sűrített követeléseiket.

A DK által posztolt videón látszik, amint Varju megpróbált bejutni a stúdióba, ekkor léptek akcióba az őrök, és úgy lebirkózták, mint egy ideális világban a magyar állam által pátyolgatott Nikola Gruevszkit kellett volna megfékezni a határon:

Így teperték le Varju Lászlót az MTVA biztonsági őrei

‼️OSZD MEG: LETEPERTÉK VARJU LÁSZLÓT ‼️A közmédia biztonsági őrei erőszakot alkalmaztak egy országgyűlési képviselővel szemben! VARJU László Újpest-Angyalföldet az MTVA épületében öt biztonsági őr is alig tudta megállítani, hogy érvenyesítse a jogát, hogy szabadon mozoghasson egy közintézményben.Oszd meg, hogy mindenkihez eljusson!Ma újra tüntetni megyünk az MTVA elé: https://www.facebook.com/events/780535112278738/?ti=ia

Posted by Demokratikus Koalíció on Monday, December 17, 2018

Az MTVA ezt megelőzően feljelentést tett az ellenzéki politikusok ellen. Szerintük az országgyűlési képviselők, akiknek minden joguk megvan, hogy bemenjenek közintézményekbe, zavarták a munkát és meg is zsarolták őket.

Posted by Dr. Bősz Anett on Monday, December 17, 2018

Az ellenzék pusztán egy öt pontba szedett követelést szeretne beolvasni a közmédiába. Nem véletlen, hogy nem kaptak eddig erre lehetőséget, hiszen az egyik pont éppen a propagandamédiává silányított MTVA-ról szól.

Kapcsolódó friss hírek

Megtámadták a Kétfarkúak jelöltjét Kecskeméten

110 ezerhez közelít a külföldön dolgozó magyarok száma

Nagy baleset az M7-es autópályán, Balatonvilágosnál

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten