Belföld

Botrány a Széll Kálmán téri aláírásgyűjtésen, videón a bunkó fideszes

Bulvár

36 évesen meghalt Azahriah menedzsere

Belföld

Súlyos dolgokat állít Dúró Dóráról és Kocsis Mátéról Magyar Péter

Kövér szerint csak azért nem volt erőszak a Parlamentben, mert ők kétharmadnyian vannak és lenyomták volna az ellenzékieket

Az „anarchiába hajló, eszetlen” tüntetésekre azt mondta, egy idő után elülnek majd.

Anarchiába hajló, eszetlen rendbontás történt szerdán az Országgyűlésben és a Parlament előtti téren – mondta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Inforádió Aréna című műsorában csütörtök este. A házelnök szerint a történtek felvetik annak igényét, hogy áttekintsék a parlamenti fegyelmi rendelkezéseket.

Kövér az eseményeket

„anarchiába hajló, eszetlen, irracionális rendbontásnak minősítette”,

és úgy fogalmazott: ami a Házon kívül történt, semmivel nem különbözött attól, mint amit az ellenzék a patkón belül csinált.

Lehetett sejteni, hogy szintlépésre készülnek, előre be is jelentették, hogy meg akarják akadályozni a törvényhozás normális működését – közölte Kövér László, aki elmondta: előzetesen gondolt arra, hogy pulpitusfoglalásos akcióval készül az ellenzék, ez azzal a különbséggel következett be, hogy ötvözték az eddig kipróbált eszközöket.

Arról, hogy szükséges-e házszabály módosítása, azt mondta: ettől függetlenül is gondolkodnak azon, hol kell finomításokat végezni, de

ami történt, felveti annak igényét, hogy áttekintsék, kell-e változtatni a fegyelmi rendelkezéseken. úgy tűnik, ami azokban eddig volt, nem elég visszatartó erő.

Arról, hogy a tiltás megakadályozza-e a jövőben ezeket a folyamatokat, azt mondta: nem optimista, de ha ez az ellenzék állandó taktikai eszköze, akkor legalább „fájjon nekik”.

Lélekben nem voltak felkészülve arra, hogy csak az akadályozza meg az ellenzéki fizikai erőszakot, hogy csak egyharmadnyi mandátummal rendelkeznek, és alulmaradtak volna

– morfondírozott utólag, és hozzátette: az utcai tiltakozások egy idő után elülnek majd.

Kapcsolódó friss hírek

110 ezerhez közelít a külföldön dolgozó magyarok száma

Nagy baleset az M7-es autópályán, Balatonvilágosnál

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Busz és villamos karambolozott Budapesten