Külföld

Rákkal kezelik Katalin walesi hercegnét

Baleset

Halálos baleset történt Tiszakécskénél: fának csapódott egy pickup

Bulvár

Ez nem egy nyilas házmester valami történelmi film forgatási helyszínéről, hanem Sulyok Tamást fotózták le Szegeden, egy csatorna mögött bujkálva

Bezár a CIB Bank budapesti, Oktogonnál lévő fiókja

RövidenRöviden

A CIB Bank február 1-jén – 2021-ig szóló stratégiai célkitűzéseivel összhangban – bezárja budapesti Oktogon fiókját – tette közzé a hitelintézet kedden, a Budapesti Értéktőzsde honlapján. A CIB Bank korábban bejelentette Bécsi úti, valamint gazdagréti fiókjának bezárását is november 30-ával.

A közlemény szerint a CIB kiemelten fontosnak tartja a digitális átállást és a költséghatékonyság javítását. Az anyavállalatával, az Intesa Sanpaolo Bankcsoporttal közösen meghatározott stratégia szerint a CIB Bank egészét átható digitális átállást hajtanak végre a fizikai hálózat szerep- és feladatkörének átalakításával párhuzamosan. A bankfiókok fokozatosan inkább a tanácsadás helyszíneivé válnak, míg a pénzügyi tranzakciók egyre nagyobb része digitális csatornákra terelődik.

A CIB Bank közel 70 fiókjával továbbra is országos lefedettséget biztosít. Univerzális szolgáltatóként kíván jelen lenni a piacon, és változatlanul értéknek tekinti a személyes kapcsolatot ügyfeleivel, miközben tovább erősíti digitális csatornáin elérhető szolgáltatásai körét – írták.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a valódi hírekkel.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Rejtélyes módon csökkent a CIB Bank ügyfeleinek számlaegyenlege

OTP: napokat kell még várni a nyugdíjra, azt is tudni, miért

A csomagküldésre is kiterjesztené a fóliázós törvényt a kormány

Kiszámolta a KSH: 605 100 forint volt az átlagkereset januárban

Kínos kérdésekre várja a választ Orbán Viktortól Magyar Péter

Lázár János maffiamódszerekkel fenyegette meg a Spart