Belföld

Szentkirályi Alexandra videón számolt be róla, hogy rettentő ostoba

Baleset

Holtan találtak egy négygyermekes nyíregyházi családanyát

Bulvár

36 évesen meghalt Azahriah menedzsere

Élőben, az épület elől nyilatkozott az ATV vezetője a kigyulladt székházukról

Pénteken már biztosan nem lesz élő adás.

A délutáni tűzeset miatt pénteken már biztosan nem lesz élő adás az ATV-n, jelenleg nincs áram az épületben – mondta Németh S. Szilárd, a csatorna vezérigazgatója azután, hogy kigyulladt a televízió székházának teteje a főváros X. kerületében, a Kőrösi Csoma Sándor úton péntek délután.

Az ATV Facebook-oldalán közzétett videóban a vezérigazgató elmondta: délután 2-kor erős füstöt éreztek az épületben, és ezért kiürítették azt.

Elmondtuk, mi történt, miért nincs adás:

Posted by Krug Emília on Friday, November 30, 2018

Az adás még fél óráig ment, majd le kellett kapcsolni az áramot – tette hozzá.

Németh úgy tudja, az épület tetején hegesztettek, egy szikra elpattant, emiatt az álmennyezetnél tűz keletkezett, és izzani kezdett a mennyezet.

A tűzoltók eloltották a tüzet, az épület már biztonságos, de még nem lehet bemenni. Jelenleg nincs áram az ATV két épületében, remélhetőleg ez estére megváltozik – tudatta.

Németh S. Szilárd úgy folytatta: hazaküldték a riportereket, szerkesztőket, pénteken már biztosan nem lesz élő adás, de remélik, hogy szombaton már minden úgy lesz, „ahogy a műsorújságban szerepel”. Hozzátette: ha péntek este visszajön az adás, akkor felvett és archív anyagokat sugároznak.

Kitért arra is, hogy nem sérült meg senki, és jelen állás szerint a műszaki berendezésekben sem esett komoly kár. Felhívta a figyelmet viszont arra: ahhoz, hogy az izzást kezelni lehessen, a tetőt több ponton meg kellett bontani, ezért a székház teteje most „lyukas”.

Kapcsolódó friss hírek

110 ezerhez közelít a külföldön dolgozó magyarok száma

Nagy baleset az M7-es autópályán, Balatonvilágosnál

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Busz és villamos karambolozott Budapesten