Belföld

Magyar Péter üti-veri Orbán Viktort, saját követői is kinevetik a miniszterelnököt

Bulvár

36 évesen meghalt Azahriah menedzsere

Baleset

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr és utasai elmenekültek

Takarításra hivatkozva nem tarthat fórumot Hadházy Ákos Szombathelyen

Csütörtökön derült ki, hogy nem tudják megtartani a szombathelyi Berzsenyi Dániel Könyvtárba az aznapra szervezett fórumot Hadházy Ákosék, mert az igazgató szerint nem sikerült kitakarítani a kibérelt termet.

Az Index szerint Hadházy mellett Ipkovich György, a város volt polgármestere, és Lukács Dániel, a Momentum helyi szervezetének alelnöke vett volna részt a fórumon, melyet az Európai Ügyészséghez való csatlakozásért zajló aláírásgyűjtéshez kapcsolódóan hirdettek meg.

Hadházyék kibéreltek egy különtermet a könyvtártól, reggel viszont csörgött Nagy Éva igazgató, és azt mondta,

technikai okok miatt mégsem tudják megtartani a fórumot.

Hadházy az Indexnek azt mondta, az igazgatótól azt a választ kapta, hogy

nem tudják kitakarítani a termet, ezért nem lehet ott a fórum.

Az LMP-ből kivált független képviselő politikai nyomásgyakorlást sejt a háttérben. Múlt héten Bicskén tartott volna Hadházy Ákos hasonló beszélgetést egy étteremben, de a rendőrség közbeszólt, a hely tulaja pedig visszakozott.

„A Fidesz azért akadályozza ilyen kétségbeesett pitiáner módon a gyűjtést, mert fél. A kormány tudja jól, hogy az EU Ügyészségtől van félnivalója”

írta Hadházy a Facebook-oldalán a november 29-i „technikai akadály” okán. Hozzátette, a könyvtárigazgatónő minden szavából sütött a szomorúság és az, hogy a nevetséges indokot utasításra találta ki.

„Ő az állását féltve meghajolt a szombathelyi ostoba önkormányzatnak. Szerencsére nagyon-nagyon sokan vannak azok, akik tudják, nem a magyaroknak van igazán okuk félni, hanem a kormánynak. A szombathelyi eset egyébként Bicske és Sopron után már a harmadik volt, ahol az utolsó pillanatban elérte a hatalom, hogy az utcán kelljen megtartanunk a fórumot. De ahogy eddig is megtartottuk, ma is meg fogjuk. Jöjjön el Ön is a szombathelyi könyvtár elé 17:30-kor! Csatlakozzon Ön is!”

– zárul a poszt, azaz mégis megtartják a fórumot, csak a könyvtár előtt.

Nézzük a jó oldalát: a Fidesz azért akadályozza ilyen kétségbeesett pitiáner módon a gyűjtést, mert fél. A kormány tudja…

Posted by Hadházy Ákos on Thursday, November 29, 2018

Kapcsolódó friss hírek

Most jött! Kiürítettek egy budapesti iskolát, 10 mentőautó riasztottak a helyszínre

Rablógyilkosság Zalában, két ember ellen emeltek vádat

Benyújtotta a PedoFidesz az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot

Kiadták a riasztást: szerdán 6 megyét ér el a durva zivatar

Leitatott, bedrogozott egy kiskorút egy férfi, hogy abuzálja, egy másikkal egy gyermekotthonban „végzett szexuális cselekményt”

Sokkoló drágulás: ennyivel fizethetünk többet idén a Balatonnál