Belföld

Orbán Viktor tombol a Facebookon, elege van mindenből

Baleset

Milliárdos exdiplomata csapódott a földnek Besenyei Péter korábbi repülőjével

Bűnügy

3-as terrorfokozat van érvényben Magyarország területén

Halász János nyerte a mai „képezz minél több szót a migráns előtaggal” vetélkedőt

Migránskártya, migránsvízum, migránsügynökség és migránsalap van az EP (migráns)asztalán!

A Fidesz-frakció szóvivője szerint a brüsszeli törvénygyár csak úgy ontja magából a migránspárti javaslatokat: Brüsszel nemcsak vízumot, hanem több pénzt is akar adni a migránsoknak.

Migránsvízum, migránsügynökség és migránsalap van az Európai Parlament asztalán – mesélte Halász János csütörtökön Budapesten újságíróknak, közölve: a migránsalappal egy olyan pénzügyi alapot akarnak létrehozni az európai uniós polgárok pénzéből, amelyből folyamatosan menedzselni és finanszírozni tudják a migrációt. Ebből a pénzből tehát véletlenül sem a határvédelmet és a migráció megállítását próbálják megoldani, hanem a migránsok betelepítését és a nekik szóló programokat segítik – fogalmazott.

Halász úgy tudja, Brüsszel jelenlegi vezetésének minden egyes mozdulata arról szól, hogyan lehetne még több migránst Európába hozni.

„Ehhez egyre több eszközt vetnek be: migránskártya, migránsvízum, migránsügynökség és most már migránsalap is” – mesélte.

Hozzátette, az EP bevándorláspárti képviselői természetesen az ENSZ globális migrációs csomagját is támogatják, hiszen

azzal még több migránst lehetne behozni Európába.

Ennek véget kell vetni, Brüsszel jelenlegi bevándorláspárti vezetésének mennie kell, ez a tétje a jövő évi EP-választásnak – mondta fel ma Halász a naponta elismétlendő szólamot.