Fidesz: Soros

Számos kérdésben világosodott meg a Fidesz azután, hogy a párt megtudta: két ember tárgyalt hétfőn Brüsszelben.

Soros György és Frans Timmermans, az Európai Bizottság alelnökének hétfői tárgyalása

arra világít rá,

hogy Soros György ismét befolyásolni akarja ez európai parlamenti választást, méghozzá a bevándorláspárti erők oldalán – mesélte a Fidesz kommunikációs igazgatója a közmédiának nyilatkozva kedden Budapesten.

Hidvéghi Balázs azt mondta,

a találkozó arra is rávilágít (!), hogy Brüsszel jelenlegi vezetése „menthetetlenül” Soros György zsebében van, és az ő érdekében lép fel.

Timmermans, a brüsszeli bizottság alelnöke, és egyben az Európai Szocialisták Pártjának (PES) csúcsjelöltje egy „megrögzötten bevándorláspárti” politikus, aki rendszeresen egyeztet Soros Györggyel zárt ajtók mögött, szóvivője pedig nem válaszol arra a kérdésre, miről volt szó – fogalmazott a kormánypárti politikus rögtön meg is válaszolva önmagának, hogy mit jelent a „zárt ajtók mögötti” tárgyalás.

Hidvéghi Balázs elmesélte azt is, hogy Soros nem először avatkozik a brüsszeli döntéshozatalba és az európai parlamenti választások kampányába.

Szerint korábban kiszivárgott dokumentumokból tudni lehet, hogy a 2014-es EP-választások előtt hatmillió dollárt költött arra, hogy az ő emberei kerüljenek ki győztesen a versengésből, és most is erre készül – mondta.

A jelenlegi brüsszeli vezetésnek mennie kell, mert nem az európai emberek érdekét képviseli, hanem a Soros György és hálózata érdekében lép fel – nyomatékosította Hidvéghi.

A jövő évi EP-választás tétje tehát, hogy meg tudjuk-e állítani a bevándorláspárti erők térnyerését. Ha a jelenlegi bevándorláspárti vezetés marad, akkor felgyorsítják a migránsok betelepítését, ezzel pedig tönkreteszik Európát és az Európa Uniót – ijesztgetett a kommunikációs igazgató.

Kapcsolódó hírek