Baleset

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik

Bulvár

Magyar Péter elárverezi a „női” napszemüvegét, elképesztő összegnél tart a licit

Baleset

Holtan találtak egy négygyermekes nyíregyházi családanyát

Kovács Zoltán bemutatta az új kommunikációs nehéztüzérséget: A FURGONT!

Elkészült a kormány válasza a Brüsszelben Orbán Viktorral riogató kisteherautóra.

Kovács Zoltán kormányszóvivő a Kormányinfó sajtótájékoztatón a Miniszterelnöki Kabinetiroda előtt Budapesten, a Garibaldi utcában 2018. november 28-án.
Kovács Zoltán kormányszóvivő a Kormányinfó sajtótájékoztatón a Miniszterelnöki Kabinetiroda előtt Budapesten, a Garibaldi utcában 2018. november 28-án. Fotó: MTI/Balogh Zoltán

November elején óriásplakátos hirdetőkocsi jelent meg Brüsszel utcáin az ALDE-frakció megrendelésére (majd Felcsúton a Momentum kíséretében), és azt hirdette Orbán Viktor fotójával, hogy

először vitte a pénzünket, most pedig szét akarja rombolni Európát.

Megfelelő választ adunk azokra a politikai támadásokra, amelyek Magyarországot érték – jelentette be Kovács Zoltán kormányszóvivő szerdán Budapesten, és ez nem azt jelenti, hogy levonnák a konzekvenciát, hanem hogy a kormány is beüzemelt egy furgont, ami meg azt hirdeti, hogy de bezzeg a terrorizmus!

Kisteherautó óriásplakáttal a Miniszterelnökség előtt, amelyet Kovács Zoltán kormányszóvivő mutatott be a Kormányinfó sajtótájékoztatón 2018. november 28-án.

Kisteherautó óriásplakáttal a Miniszterelnökség előtt, amelyet Kovács Zoltán kormányszóvivő mutatott be a Kormányinfó sajtótájékoztatón 2018. november 28-án. Fotó: MTI/Balogh Zoltán

A kormányszóvivő a Miniszterelnökség előtt mutatta be az új kommunikációs nehézfegyverzetet. A plakáton az olvasható angolul, hogy „Százak haltak meg terrortámadásokban 2015 óta… de Guy Verhofstadt azt mondja: nincs bevándorlási válság. Ez ostobaság!”

Hogy a terrorizmus hogyan függ össze a migrációs krízissel, főleg azon terrorcselekmények esetében, amelyeket Európában született, európai állampolgárok követtek el, annak megfejtését az olvasókra bíznánk, ahogy azt is, hogy a terrorizmusra mutogatás választ ad-e arra a kritikára, hogy „Orbán először vitte a pénzünket, most pedig szét akarja rombolni Európát” – a szerk.

Kovács Zoltán megnyugtatott mindenkit, hogy a plakát a következő napokban Magyarországon, de azt követően majd Brüsszelben is látható lesz.

Kapcsolódó friss hírek

„Ez a kormány gyermekbarátnak hazudja magát” – Több ezer emberrel tüntetett Magyar Péter a Belügyminisztérium előtt

Beszakadt az úttest egy parkoló autó alatt Budapesten

Mentővel ütközött egy autó a Nagykörúton

Megszólalt Áder János, talált valamit a mobiltelefonokban

„Megöllek!” – Székkel verte össze a tanárnőjét egy 9. osztályos az egyik szolnoki iskolában

Megtámadták a Kétfarkúak jelöltjét Kecskeméten