Nagyon kiakadt Jávor Benedek a „vödörnyi nyilatkozó kelkáposzta-főzelékre”

Lőpor- és lőszergyártásról, a hadkötelezettségi korhatár megemeléséről fantáziált a fideszes, letöpörtyűmaradékozta a párbeszédes.

Németh Szilárd fideszes országgyűlési képviselő.
Németh Szilárd fideszes országgyűlési képviselő.

Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára a Magyar Idők propagandalapnak adott interjújában arról beszélt, hogy 50 évre emelné a kormány a hadkötelezettséget, mert „ekkorra válnak férfivá az ifjak”, de azt is megemlítette, hogy indul a lőpor– és lőszergyártás Magyarországon, és „nem fogunk a kézifegyverek gyártásánál megállni”.

Az egykori rezsibiztos háborús agymenéseit a HVG szemlézte, ezt osztotta meg a Párbeszéd politikusa nem kifejezetten helyeslő kommentárral:

Én magam részéről meglehetősen pacifista beállítottságú ember vagyok. Mégis, a magam 46 évével akár erővel is megvédeném a családomat. Csakhogy a helyzet az, hogy amiről ez beszél, az nem a családom, otthonom, a hazám megvédése. Az ennek a vödörnyi nyilatkozó kelkáposztafőzeléknek, és elvbarátainak az ostoba és gonosz játékaiban való sakkbábuként való részvétel. Az adott esetben a gyerekeim árvaságra juttatása azért, hogy ezek zavartalanul lophassanak és hazudhassanak tovább.

Igen, meg akarom védeni a családomat. Az otthonomat és a hazámat is. Ennek jelenleg a leghatékonyabb módja az ilyen rémületesen káros, veszélyes és ostoba töpörtyűmaradékok mihamarabbi elzavarása a hatalomból, mielőtt a jelenleginél is sokkal nagyobb bajt csinálnak. Mielőtt cinikus és ostoba politikai számításból családapák ezreit hurcolják a vágóhídra, ahogy az már annyiszor megesett a magyar történelemben.

Jávor Benedek teljes Facebook-posztja itt olvasható, a Németh Szilárddal készült interjú itt.

Kapcsolódó hírek