Bulvár

Magyar Péter elárverezi a „női” napszemüvegét, elképesztő összegnél tart a licit

Belföld

Orbán Viktort már orvoshoz küldenék eszelős vasárnapi bejegyzése után

Baleset

Kiürítettek egy budapesti iskolát, 10 mentőautót riasztottak a helyszínre

Mínusz 8 fok jön, nappal is fagyhat

Jövő héten tovább fokozódik a november télies jellege, havas eső, havazás és szélvihar, no, meg nappali mínuszok is várhatók a meteorológusok szerint.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat legfrissebb előrejelzése szerint:

Szombaton északon folytatódik a borult, párás, helyenként ködös idő. Délen átmenetileg szakadozottabb lehet a felhőzet, majd az éjszaka második felétől ott is beborul az ég. A tartósan felhős tájakon helyenként gyenge eső, szitálás előfordulhat. A nyugati és középső országrészben megélénkül a délkeleti, déli szél.

A prognózis szerint

a legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 1 és 5 fok között alakul a hétvége első hajnalán. A legmagasabb nappali hőmérséklet 5 és 10 fok között alakul, az Északi-középhegység térségében lesz a hidegebb.

Vasárnap többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég, eleinte többfelé, majd elszórtan várható eső. A szél estefelé fokozatosan északkeletire fordul, és néhol megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 2 és 6, a legmagasabb nappali hőmérséklet 6 és 11 fok között várható.

Sarkvidéki légtömegek, szevasztok!

A jövő hét elején sarkvidéki eredetű légtömegek árasztják el Európát, ami tovább téliesíti a hangulatot – írtuk még csütörtökön az Országos Meteorológiai Szolgálat tájékoztatására hivatkozva. A friss prognózis nyomán most mutatjuk a menetrendet.

Hétfőn a prognózis szerint túlnyomóan borult lesz az ég, többfelé várható kiadós eső. Az északkeleti, északi szél nagy területen megerősödik, néhol viharossá fokozódik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 1 és 6, a legmagasabb nappali hőmérséklet 3 és 8 fok között alakul.

Kedden szintén a felhőké és a borúé lesz a főszerep, a szakemberek szerint többfelé várható eső, havas eső, havazás. Északnyugaton a havazás, délkeleten az eső a valószínűbb. Az északkeleti, északi szelet erős, néhol viharos lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1 és +4, a legmagasabb nappali hőmérséklet 1 és 5 fok között valószínű.

Szerdán eleinte többnyire erősen felhős lesz az ég, majd észak felől felszakadozik, csökken a felhőzet, hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap. A prognózis szerint a hét harmadik napján

elszórtan alakul ki havazás, hózápor, az északkeleti, északi szelet többfelé erős, néhol viharos lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 0 és -5, a legmagasabb nappali hőmérséklet 0 és +4 fok között alakul.

Csütörtökön az Országos Meteorológiai Szolgálat szerint változóan felhős idő ígérkezik, csapadék ugyanakkor nem várható. Mint írták, az északkeleti, keleti szél megélénkül, helyenként meg is erősödik.

A hét negyedik napján hideg lesz:

a legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -3 és -8 fok között alakul, de a havas, kevésbé felhős helyeken ennél alacsonyabb hőmérsékletre van kilátás.

A legmagasabb nappali hőmérséklet +2 és -4 fok között várható, azaz nappal is fagypont alatt maradhat a hőmérséklet.

Kapcsolódó friss hírek

Orbán agya elborult: már a világ összes idei választásának megnyerésére készül

Gázolt az M2-es metró

„Éppen kúrják Szájer Józsit, kértek matricát?” – A fideszesek hallani sem akarnak már az Alaptörvény atyjáról

Döbbenetes támogatottságot mértek Magyar Péter pártjának, látványosan hanyatlik a Fidesz

Jelentős felmelegedés érkezik, ekkor tér vissza a nyárias idő

Holtan találtak egy négygyermekes nyíregyházi családanyát