Belföld

Magyar Péter is kommentálta Deutsch Tamás EP-listavezetőségét

Baleset

Káosz, tömegbaleset az M7-esen Velencénél, több tucat jármű érintett

Bulvár

Újabb botrány: most a hitgyülis ATV-ben mentegették a pedofíliát

Válogatott módszerekkel kínozták albérlőtársukat szegedi fiatalok, több évre ítélték őket

Hosszú bekezdésen keresztül sorolta a Szegedi Járásbíróság a sokkoló részletek.

RövidenRöviden
A szegedi horroralbérlet a Délmagyar 2016-os fotóján.
A szegedi horroralbérlet a Délmagyar 2016-os fotóján. Fotó: Délmagyar/Karnok Csaba

Több éves börtönbüntetéssel sújtotta a Szegedi Járásbíróság csütörtökön első fokon azt a három fiatalt, aki válogatott módszerekkel kínozta albérlőtársát 2016-ban a Tisza-parti városban.

A bíróság társtettesként, folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak, a sértett sanyargatásával, védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett személyi szabadság megsértése, valamint testi sértés bűntettében és más bűncselekményekben mondta ki bűnösnek a vádlottakat.

A bűncselekmények idején még fiatalkorú lány, az elsőrendű vádlott három év szabadságvesztést kapott, bátyját és barátnőjüket hét év börtönbüntetéssel sújtotta a bíróság. A testvérpár a bűncselekményekben szintén résztvevő anyját – akit kiskorú veszélyeztetésében is bűnösnek mondott ki a bíróság – négy évre ítélték.

A bíróság az ügyet zárt tárgyaláson tárgyalta.

Véres papírral, ürülékkel etették

A sértett és a három gyanúsított 2016 szeptemberétől lakott egy közös szegedi albérletben. A három fiatal több alkalommal megfosztotta társát személyi szabadságától, amikor elhagyták a lakást, albérlőtársukat többször bezárták, úgy, hogy ő nem tudott onnan távozni. Később dolgozni elengedték, de november 13-tól 24-ig egyáltalán nem mehetett ki a sértettet az ingatlanból. November közepétől különböző fizikai gyakorlatokat végeztettek vele, ha nem hajtotta végre a feladatokat, ököllel vagy különböző tárgyakkal ütlegelték. Az áldozatnak kellett ételt és italt vinnie az ágyban fekvő gyanúsítottaknak, akik nemiségében is megalázták,

arra kényszerítették, hogy saját vérével szennyezett papírt egyen, ürülékéből, vizeletéből fogyasszon. A gyanúsítottak késsel megszúrták az áldozat vállát, égő csikkeket nyomtak el a hátán és öngyújtóval is megégették.

Az áldozat egész testén, köztük az arcán és a nemi szervén is sérüléseket szenvedett, de a bántalmazások módja, elhúzódó tartama súlyosabb következményekkel is járhatott volna.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a magyar sajtóval.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább chaten, mutasd meg ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Maszkos férfi rabolt ki egy pécsi gyógyszertárat fényes nappal, még szökésben van

Öt budapesti férfit vádolnak jelentős mennyiségű kábítószer kereskedelmével

Kétezernél is több gyermekpornográf felvételt találtak egy szegedi férfinál

Elgázolt a vonat egy embert Szegednél

Árad a Tisza, lezárják a szegedi rakpartot

Baleset miatt lezárták az M5-ös autópályát Kecskemétnél Szeged felé