Bűnügy

Lelőttek egy férfit Komádiban

Baleset

Milliárdos exdiplomata csapódott a földnek Besenyei Péter korábbi repülőjével

Baleset

Halálos tragédia Budapesten

Szijjártó: újra fejlődnek a magyar-orosz kapcsolatok

Ezek szerint volt még hova fejlődni.

Veronika Szkvorcova orosz egészségügyi miniszter és Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a magyar-orosz kormányközi gazdasági együttműködési bizottság ülése után tartott sajtótájékoztatón a minisztériumban 2018. november 22-én.
Veronika Szkvorcova orosz egészségügyi miniszter és Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a magyar-orosz kormányközi gazdasági együttműködési bizottság ülése után tartott sajtótájékoztatón a minisztériumban 2018. november 22-én. Fotó: MTI/Máthé Zoltán

A magyar-orosz kapcsolatok kitörtek abból a hanyatlásból, amelyet a Moszkva ellen hozott nemzetközi szankciók okoztak – jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön Budapesten, a magyar-orosz kormányközi gazdasági együttműködési bizottság 11. ülését követő sajtótájékoztatón.

Szijjártó Péter megjegyezte, hogy a nyugat-európai államok ma még sokkal nagyobb üzleteket kötnek Oroszországgal, de Budapest és Moszkva között a kapcsolatok a magyar érdekeknek megfelelően dinamikusan bővülnek.

Az ülést követően aláírták a végzettségek, a képesítések és a tudományos fokozatok kölcsönös elismeréséről szóló kormányközi egyezményt.

Szijjártó Péter Teqball-asztalt ajándékozott a NATO-nak

Szijjártó Bécsbe ment luxuscikkeket vásárolni, megkérdezték, nem fél-e a migránsoktól

264 millió forint közpénzbe került Szijjártó három repülőútja tavaly egy luxusgéppel

33,48 milliárdért bővítheti Mészáros Lőrinc cége a Nemzeti Közszolgálati Egyetemet

A Szuverenitásvédelmi Hivatalt is beveti a kormány Magyar Péter ellen, már ki is lettek röhögve

Magyar Péter bejelentette az EP-választási jelöltjeit