Külföld

Részleteket közöltek Robert Fico merénylőjéről

Külföld

Merénylet Robert Fico ellen: megszólalt Orbán Viktor

Bűnügy

Itt a közeli videó Robert Fico lelövéséről

Lehűlés jön napokon belül, fagyra is készülj

Jövő hét közepétől elkezd hasonlítani magára a november, deres hajnalok jöhetnek.

Lehűlés jön napokon belül, fagyra is készülj
Fotó: Pixabay

Az Időkép szombati előrejelzése szerint még pár napig marad a szokatlanul meleg novemberi időjárás.

Mint írták, vasárnap ködös, párás reggel várható, északon, északkeleten huzamosabb ideig megmaradhat a köd, arrafelé ködszitálás sem kizárt. Napközben derűs idő várható, északon lesz több felhő, a csapadék pedig elkerül minket.

A Dunántúlon élénk, északnyugaton erős lökések kísérhetik a déli, délnyugati szelet. Hajnalban az Északi-középhegység területén és az Észak-Alföldön fagyhat, délután 12 és 20 fok közötti maximumok várhatók, nyugaton lesz melegebb.

November 12-én, hétfőn is ködös reggel várható, nappal főként keleten, északkeleten növekedhet meg időnként a felhőzet, máshol marad a túlnyomóan napos idő. Csapadék továbbra sem várható, a hőmérséklet 14-20 fokig emelkedhet. A délies szél a Dunántúlon élénk, északnyugaton ismét akár erős is lehet.

A kedd a hétfő klónja lesz, 13-19 fokos melegre, enyhe szélre, derűs napra számíthatunk.

Szerdán aztán némi változás történik. A prognózis szerint

pár fokkal csökkennek a maximumok, feltámad az északiasra forduló szél. Eleinte főként nyugaton és északon képződhet pára, köd, máshol elvétve eleredhet az eső is.

Az időjárásportál szerint csütörtöktől újra száraz napok körvonalazódnak, sok napsütéssel, azonban nagyrészt 15 fok alatt, sokfelé 10 fok környékén maradnak a maximumok, reggelente pedig egyre többfelé fagyhat.

Kapcsolódó friss hírek

Írd te a Röviden híreit!

Szerkesztő-újságírót keresünk, jelentkezz!