Belföld

Menczer Tamás ledobta az atomot Magyar Péterre

Belföld

Hatalmas a tömeg, itt nézheted élőben Magyar Péter tüntetését

Belföld

Mészáros Lőrinc a verseny nélkül elnyert állami megbízásokról: „Ezt minden magyar vállalkozó nevében kikérem magamnak”

Annyi pénzt költenek a Szent János Kórházra, hogy négy fideszes kellett a bejelentéséhez

Az „elmúlt évek gazdasági növekedése lehetővé teszi”, és stadion úgyis van már minden bokorban.

RövidenRöviden
Varga Mihály pénzügyminiszter (b2), Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezetõ miniszter (j), valamint Láng Zsolt II. (b) és Pokorni Zoltán XII. kerületi polgármester a Szent János Kórház súlyponti kórházzá alakításáról tartott sajtótájékoztatón a Hegyvidéki Kulturális Szalonban 2018. október 29-én.
Varga Mihály pénzügyminiszter (b2), Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezetõ miniszter (j), valamint Láng Zsolt II. (b) és Pokorni Zoltán XII. kerületi polgármester a Szent János Kórház súlyponti kórházzá alakításáról tartott sajtótájékoztatón a Hegyvidéki Kulturális Szalonban 2018. október 29-én. Fotó: MTI/Mónus Márton

Jelentős beruházások

lesznek a Szent János Kórházban, az intézmény középső része teljesen megújul, és nagyobb szerepet kap a Kútvölgyi szakrendelő is – mondta Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter hétfőn sajtótájékoztatón.

A beruházás annyira jelentős – 495 millió forintnyi –, hogy a kórházban a több mint ötszáz aktív ágy mellett lesz ápolási és rehabilitációs részleg is. Gulyás szerint a legoptimálisabb tervek szerint még ebben a ciklusban be tud fejeződni ez a jelentős munka.

Varga Mihály pénzügyminiszter a jelentős beruházás kapcsán arról beszélt, hogy az elmúlt évek gazdasági növekedése lehetővé tette, hogy jelentős mértékű egészségügyi fejlesztések kezdődjenek.

A 495 millió forint jelentőségét egyébként jól mutatja, hogy négy fideszes politikus is elkélt a sajtótájékoztatóra, és viszonyításul: ekkora összegért még Mészáros Lőrincnek is 27 órán át kell gürcölnie.

Ez is érdekelhet

Rejtélyes kijelentést tett Gulyás Gergely, amikor Magyar Péterről faggatták

Friss fotón a gerincműtéten átesett Gulyás Gergely

Gulyás Gergelynek ún. gerincműtéte volt

Rétvári Bence bejelentette, Magyarországon az emberek 83 százaléka biztonságban érzi magát

Megvan Magyar Péterék pártja, beadták a nyilvántartásba vételi kérelmet

Felfüggesztette a parlament a korrupciós ügybe keveredett szoci politikus mentelmi jogát