Bulvár

36 évesen meghalt Azahriah menedzsere

Belföld

Súlyos dolgokat állít Dúró Dóráról és Kocsis Mátéról Magyar Péter

Belföld

Magyar Péter üti-veri Orbán Viktort, saját követői is kinevetik a miniszterelnököt

Annyi pénzt költenek a Szent János Kórházra, hogy négy fideszes kellett a bejelentéséhez

Az „elmúlt évek gazdasági növekedése lehetővé teszi”, és stadion úgyis van már minden bokorban.

Varga Mihály pénzügyminiszter (b2), Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezetõ miniszter (j), valamint Láng Zsolt II. (b) és Pokorni Zoltán XII. kerületi polgármester a Szent János Kórház súlyponti kórházzá alakításáról tartott sajtótájékoztatón a Hegyvidéki Kulturális Szalonban 2018. október 29-én.
Varga Mihály pénzügyminiszter (b2), Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezetõ miniszter (j), valamint Láng Zsolt II. (b) és Pokorni Zoltán XII. kerületi polgármester a Szent János Kórház súlyponti kórházzá alakításáról tartott sajtótájékoztatón a Hegyvidéki Kulturális Szalonban 2018. október 29-én. Fotó: MTI/Mónus Márton

Jelentős beruházások

lesznek a Szent János Kórházban, az intézmény középső része teljesen megújul, és nagyobb szerepet kap a Kútvölgyi szakrendelő is – mondta Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter hétfőn sajtótájékoztatón.

A beruházás annyira jelentős – 495 millió forintnyi –, hogy a kórházban a több mint ötszáz aktív ágy mellett lesz ápolási és rehabilitációs részleg is. Gulyás szerint a legoptimálisabb tervek szerint még ebben a ciklusban be tud fejeződni ez a jelentős munka.

Varga Mihály pénzügyminiszter a jelentős beruházás kapcsán arról beszélt, hogy az elmúlt évek gazdasági növekedése lehetővé tette, hogy jelentős mértékű egészségügyi fejlesztések kezdődjenek.

A 495 millió forint jelentőségét egyébként jól mutatja, hogy négy fideszes politikus is elkélt a sajtótájékoztatóra, és viszonyításul: ekkora összegért még Mészáros Lőrincnek is 27 órán át kell gürcölnie.

Kapcsolódó friss hírek

„Ez a kormány gyermekbarátnak hazudja magát” – Több ezer emberrel tüntetett Magyar Péter a Belügyminisztérium előtt

Beszakadt az úttest egy parkoló autó alatt Budapesten

Mentővel ütközött egy autó a Nagykörúton

Megszólalt Áder János, talált valamit a mobiltelefonokban

„Megöllek!” – Székkel verte össze a tanárnőjét egy 9. osztályos az egyik szolnoki iskolában

Megtámadták a Kétfarkúak jelöltjét Kecskeméten