Belföld

Itt a vége, Magyar Péter mindent bevallott

Bűnügy

Megszólalt a Szegeden történt gyilkosság gyanúsítottja

Bulvár

Megszólalt a rendőrség: így kell kukázni, hogy ne legyen belőle bírság

Vasvillával szúrta ki egy kuncsaft szemét a prostituált férje Püspökladányban

Az ügyészség börtönbüntetést kért a támadóra, és szeretnék, ha a vasvilláját is elkoboznák.

rendőrség

A Hajdú-Bihar Vármegyei Főügyészség emberölés bűntettének kísérlete miatt vádat emelt egy férfival szemben, aki féltékenységből szemen szúrta a prostituáltként dolgozó felesége egyik vendégét.

A csütörtöki közlemény azt írja: a vádirat szerint a vádlott és élettársa Püspökladányban, egy családi házban éltek, ahol a férfi „tudtával és beleegyezésével a nő prostitúciós tevékenységet végzett”. Az interneten is hirdette magát, és időnként a vádlott lánya segített neki a „partnerszerzésben”.

Még két éve három férfi érkezett a házhoz, hajnalban. Két férfi bement, azonban otthon tartózkodott a kurva férje, aki „agresszívan lépett fel velük szemben”, ezért a férfiak elmentek.

Kis idő elteltével azonban a két férfi ismét visszament a házhoz, ahol már csak a nő volt jelen, azonban a vádlott az utcán, a közelben várakozott és figyelte az eseményeket. Amikor meglátta, hogy a két férfi ismételten bemegy a házba, feldühödve egy nagy fadarabbal beszakította a bejárati ajtót és megöléssel fenyegette őket. Ezután az elkövető

vasvillával támadt rá az egyik férfira, úgy hogy a vasvilla egyik ága a jobb szemébe hatolt. A vádlott és a sértett dulakodtak, a padlóra kerültek, ahol a vádlott puszta kézzel tovább bántalmazta a sértettet.

A sértett életveszélyes sérülést szenvedett, és a főügyészség közleménye meg is jegyzi, hogy a férfi által használt eszköz az emberi élet kioltására is alkalmas.

A Hajdú-Bihar Vármegyei Főügyészség a letartóztatásban lévő vádlott ellen emberölés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat a Debreceni Törvényszéken. A vádiratban indítványozták, hogy a törvényszék a férfit börtönbüntetésre ítélje és mellékbüntetésül tiltsák el a közügyek gyakorlásától,

a vasvilláját pedig kobozzák el.

Ez is érdekelhet:
Email fiókja buktatott le egy 23 éves férfit, súlyos fotókat tárolt a mobilján

Email fiókja buktatott le egy 23 éves férfit, súlyos fotókat tárolt a mobilján

Tragikus balesetben meghalt egy 25 éves magyar mentős

Újabb dráma: megszúrtak egy utast a Tokaj InterCityn

Megalázó pofont kapott a Fidesz Püspökladányban

Valami készült október 23-ára, alkotmányos rend elleni szervezkedéssel gyanúsítanak egy férfit

Elkaptak egy férfit, aki egy izsáki tanyán megölte 22 éves ismerősét