Bűnügy

Újabb pedofilbotrány: letartóztattak egy házaspárt Jász-Nagykun-Szolnok megyében

Bulvár

Elvitték minden idők legnagyobb ötöslottó nyereményét

Bűnügy

Újabb dráma: megszúrtak egy utast a Tokaj InterCityn

Első benyomást csak egyszer tehetünk!

tarskereso

Elcsépelt gondolatnak tűnik, de nagyon igaz és megfontolandó, hiszen csak így vehetjük komolyan az első találkozásokra való készülődést, felkészülést. Sokan ugyanis tévesen azt gondolják, hogy az első találka messze nem olyan meghatározó és jelentőségteljes, mint ahogy azt mások gondolják. Eközben pedig az igazság az, hogy igenis nagy jelentőséggel bír, és még egy oly sikeresen induló, bimbózó románcot is gallyra tud vágni.

Mai cikkünkben éppen ezért arra teszünk kísérletet, hogy összefoglaljuk, pontosan mi is az, amire érdemes odafigyelni akkor, amikor az első randira készülünk!

Amit otthon tehetünk az ügy érdekében

A társkereső használata során hamar eljön az a pont, amikor az ismerkedés átkerül a virtuális platformokról a valóságba. Vagyis optimális esetben hamar megesik, a szakértők ugyanis azt tapasztalják, hogy minél több idő telik el az első üzenetváltás óta, annál inkább csökken az esélye a személyes találkozásnak.

Ha viszont már ott tart a dolog, hogy megvan a randi időpontja is, akkor egy teljesen másik problémakörrel kell szembesülnünk: mit vegyünk fel, hogy nézzünk ki, mire ügyeljünk?

Javasolt ilyenkor a komfortos ruhadarabok viselete, és itt természetesen nem az otthoni macinacira gondoltunk, hanem olyan kedvenc ruhadarabokra, amikben nem feszengünk, hanem kényelmesen érezzük magunkat.

Aztán persze arra is ügyeljünk, hogy a haj-köröm-smink-férfiaknak borotválkozás során ne most, és főleg ne közvetlenül a randevú előtt próbáljunk ki újdonságokat. A kipirosodott, irritált bőr, egy számunkra zavaró, félresikerült frizura mind mételyként hathat ránk.

Ha megvolt a készülődés, akkor már csak arra kell ügyelni, hogy időben érkezzünk, a késés ugyanis minden, csak nem trendi és vonzó.

Amire a randin érdemes odafigyelni

Ha kellően felöltöztünk, időben érkeztünk, akkor már csak két dologra kell ügyelni.

Egyrészt, hogy olyan helyen legyen a találka, ami mindkét fél számára komfortos és biztonságos, hiszen vadidegeneket senki sem hív fel szívesen a lakására. Ezért aztán érdemes olyan semleges, nyugodt helyet kiválasztani, ahol mindketten el tudtok lazulni, ahol nincs zavaróan hangos zene vagy ricsaj, ahol nem érzed magad kellemetlenül, mert mondjuk rákot kell enned akkor, amikor te nem is szeretnél ilyeneket kipróbálni.

Ha a helyszín ideális, akkor már csak arra kell ügyelni, hogy nehogy leuraljuk a közös időt: hagyjuk a másikat is szóhoz jutni, kérdezzünk, mutassunk érdeklődést, ne akarjuk leigázni, lehengerelni senkit sem.

Adjuk önmagunkat!

Mi baj lehet abból, igaz? Semmi, sőt! Ha alakoskodni, szerepet játszani kezdünk, akkor nagyon gyorsan tévútra vihetjük a partnerünket és vele együtt az éppen szárba szökkenő kapcsolatunkat.

Éppen ezért semmiképpen se tagadjuk meg önmagunkat, viselkedjünk természetesen, és akinek ez bejön, azzal úgyis nyert ügyünk lesz!

Ez is érdekelhet:
Balesetben meghalt egy motoros Nagykanizsa határában

Elvitték minden idők legnagyobb ötöslottó nyereményét

Megszólalt a rendőrség: így kell kukázni, hogy ne legyen belőle bírság

Videóval üzent Magyar Péter a fideszeseknek, akik két napja a péniszén lovagolnak

SMS-ben toborozza híveit a Fidesz október 23-ra

Vitályos „zsírra szállt por” Eszter most távcsővel keresi a szárnyasokat egy gangos bérház belső udvarán

Meglepő dolgokat árverez el a NAV, valakik most jól járhatnak