Belföld

Te rohadék! Te szar alak! – Újabb fideszesnek gurult el a gyógyszere, nagyon pánikolhatnak

Gazdaság

Megjelent a rendelet: elvesz a kormány egy utcát Budapesttől

Belföld

Dermesztő vádbeszéd, ahogy perceken át sorolta Orbán Viktor bűneit Magyar Péter az EP-ben 

A fehér falfesték sosem megy ki a divatból

festék, ecset, festés

A fehér egy olyan szín, amit már hosszú évtizedek, ha nem évszázadok óta használnak a belső terek kialakítása során. Mind otthonainkban, mind irodákban, de szupermarketekben is általában ilyen megjelenéssel fogunk találkozni. Miért olyan népszerű? Számos érv sorakozik fel a fehér falfesték mellett.

Van különbség fehér és fehér falfesték között?

Ha valaki követi a falszín trendeket, akkor láthatja, hogy a fehér egyszerűen örök klasszikusnak számít. Régebbi, akár százéves épületeknél és modern ingatlanoknál is találkozhat ezzel a színnel. Egyszerű letisztultságában rejlik a népszerűsége, valamint az a képessége is előnyös, hogy minden lakberendezési megoldáshoz tökéletesen passzol. A Borsodfesték Kft. fehér falfestékek kínálatából gyorsan beszerezhetjük a megfelelőt.

Ott van például a PoliFarbe INNTALER falfesték, ami egy kiváló minőségű, extra fehér, oldószermentes festék. Kiemelkedő fedőképességgel és esztétikus felülettel rendelkezik. Ideális választás vakolt, meszelt, diszperziós festékkel festett falra, de fűrészporos tapétára vagy gipszkarton felületre is kiválóan használható.

A Jub Jupol Next beltéri fehér falfesték is ideális a legtöbb otthonba. Kimagasló fehérségével, valamint pára- és légáteresztő képességével tökéletes választás fürdőszobába vagy nedves helyekre.

Mint látható, bizony fehér falfesték és fehér falfesték között is rengeteg különbség lehet. Minden attól függ, hogy pontosan melyik helyiségbe és milyen körülmények között akarjuk alkalmazni. Az adott felület is sokat számít, amire majd a festék felkerül. Beltéren a fehéret rendszeresen használják, hisz világos légkört teremthetünk, de térnövelő hatásáról sem szabad megfeledkezni. Szabadon lehet társítani hozzá bármilyen árnyalatot, lehet az pasztell vagy élénk szín.

Kiemeli a bútorokat, berendezéseket

A lakberendezési elemekhez a legjobban illeszkedő szín a fehér. Nagyon jól kiemeli a bútorok színeit és formáit. Nem igazán fogunk olyan lakással találkozni, ahova a fehér falfesték ne illene. Garantáltan otthonunkban is van olyan helyiség, ahol a fal fehérre van festve. Függetlenül attól, hogy milyen stílusban rendeztük be, alakítottuk ki a belső teret, ez a szín garantáltan megállja a helyét.

Továbbá előnye még az is, hogy bármikor egyszerűen, költséghatékonyan átalakíthatjuk az adott szobát, ha valami újdonságra vágyunk vagy meguntuk a jelenlegi elrendezést. Elég csak kicserélni a színes kiegészítőket, új dekorációt elhelyezni és már kész is vagyunk. A fal festésével nem kell bajlódni, mivel a fehér biztosan illeszkedni fog.

Használjunk minőségi falfestéket

Mivel az egyes fehér festékek között is vannak különbségek, mindenképpen olyat válasszunk, ami hosszú távon is ugyanolyan mutatós marad, mint friss állapotában. Az egyéb tulajdonságokra is figyelni kell, mint a légáteresztés vagy az, hogy milyen anyagra lehet egyáltalán felvinni.

Ez is érdekelhet:
Magyar Péter Kijevbe utazik szerdán a lebombázott gyermekkórház miatt

Ekkora a baj? Már a falvaktól is visszakéri az uniós pénzeket az állam

Meghalt Potápi Árpád János nemzetpolitikai államtitkár

Brutális üzemanyag-drágulás jön csütörtökön

Újabb pocsék adat jött: padlón a NER kedvenc lopó-ágazata

Most a harmadik világháború kitörésével riogat a ruszkipárti hazaáruló fideszes

Jön az újabb nemzeti konzultáció: most a „tízmillió gazdasági szakértőt” várják a kérdőívekhez

Nincs megállás, hétvégén is tovább drágulnak az üzemanyagok

Fordulat az albérletpiacon: 2021 óta nem volt erre példa

Nagy Márton: a munkanélküliségre a mielőbbi elhelyezkedés a megoldás