Belföld

Te rohadék! Te szar alak! – Újabb fideszesnek gurult el a gyógyszere, nagyon pánikolhatnak

Belföld

Itt a vége, Magyar Péter mindent bevallott

Baleset

Lezuhant egy autó az M1-es autópályáról

Magyar Péter máris beleszállt Orbánba: „egyik klubba sem hívnak meg, ezért sértődötten alapítasz egy sajátot”

Magyar Péter
Magyar Péter, a Tisza párt európai parlamenti listavezetője, a párt alelnöke beszédet mond a debreceni Református Nagytemplom előtt tartott anyák napi nagygyűlésen 2024. május 5-én. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A TISZA Párt alelnöke, európai parlamenti képviselője máris reagált Orbán Viktor vasárnapi bejelentésére, miszerint a magyar kormányfő a teljes uniós elszigetelődésére válaszul új gittegyletet alapított Herbert Kickllel, az Osztrák Szabadságpárt elnökével, valamint Andrej Babis korábbi cseh kormányfővel.

„A Liberális Internacionálé, majd az Európai Néppárt egykori alelnöke, Orbán Viktor ma »nagy« bejelentést tett. Miután minden európai frakció elutasította a Fidesz felvételét, ma a miniszterelnök elmondta, hogy rajta kívül minden európai politikus Európa ellen dolgozik, ezért egy új pártszövetséget hoz létre. Van itt minden: szélsőjobb, magyar ellenes politikus, liberális szédelgő és virtigli szocialista. De hát, ők mások, ők szuverenisták és ők meg fogják változtatni az európai történelmet”

– élcelődött Magyar Péter, aki szerint a „patriótákat” egyedül az illegális migráció megfékezése köti össze. Ugyanakkor „vajon Orbán Viktor beszámolt az új szövetségeseinek a 2000 emberkereskedő szabadon bocsátásától, a letelepedési kötvényekről és a több tízezer gazdasági migráns behozataláról?” – kérdezi a TISZA Párt politikusa.

„Olyan ez, mint amikor egyik klubba sem hívnak meg, ezért sértődötten alapítasz egy sajátot és rögtön azt bizonygatod, hogy a tiéd az igazi, tiéd a legnagyobb, tiéd az egyetlen”

– értékelt Magyar.

A Liberális Internacionálé, majd az Európai Néppárt egykori alelnöke, Orbán Viktor ma “nagy” bejelentést tett. Miután…

Posted by Péter Magyar on Sunday, June 30, 2024

Ez is érdekelhet:
Záporokkal, zivatarokkal indul július első hete, majd visszatér a kánikula

Magyar Péter: Deutsch Tamás ma megint húzott egy csíkot, és hazudott valamit

Emberre támadt egy medve az erdélyi Monorfalvánál

Orbán Viktor fejéből a hangok: lesz nagy csodálkozás 2025-ben

Magyar Orbánnak: A hazudozások ideje lejárt, vége van, miniszterelnök úr!

Magyar Péter: vicces a szuverenitás féltése Orbánéktól

Rovarirtóval szennyezett babot hívott vissza egy áruházlánc