Gazdaság

Brutális üzemanyag-drágulás jön csütörtökön

Belföld

Te rohadék! Te szar alak! – Újabb fideszesnek gurult el a gyógyszere, nagyon pánikolhatnak

Baleset

Súlyos buszbaleset történt az éjszaka Zalában, rengetegen megsérültek

Hogyan könnyíti meg az életét a törölközőszárító-radiátor?

A fürdőszoba fűtése és a törölközők szárítása a mindennapokban ma már hatékonyan megoldható. Sok háztartásban számos tényező okoz gondot, ami megnehezíti ezt a feladatot. Akár a fűtést tekintve, akár pedig a zuhanyozás után a nedves törölközők száradását tekintve.

Kiderítettük a legegyszerűbb megoldást, amivel mindkét problémát egyszerre és hatékonyan tudja megoldani. Nemcsak helyet takaríthat meg, de gondoskodhat a zöldebb jövőről is egyben.

Energiahatékony

Manapság egyre fontosabb szempont az energiafelhasználás mértékének csökkentése. Ez nincs másképp a törölközőszárító-radiátorok tekintetében sem. Nemcsak a magas energiaárak miatt, hanem az egyre népszerűbb környezettudatos gondolkodásmód miatt is.

Sokkal inkább részesítik előnyben a tudatos családok azokat a megoldásokat, amelyekkel kisebb szénlábnyomot hagynak maguk után a “bolygónk talaján”. Pont ezt a zöld tudatosságot hivatottak erősíteni a Global Viva Market kínálta törölközőszárító-radiátorok.

A beépített fűtőelemek gondoskodnak arról, hogy a radiátor teljes felülete egyenletesen melegedhessen fel. Mindemellett pedig a gyártók gondoltak arra is, hogy mindez kevesebb energia felhasználásával elérhető legyen. Akár hálózatról működteti, akár napelemről kapja az energiaellátást.

Helytakarékos

Rengeteg háztartásban a fürdőszoba legnagyobb hátránya bizony a mérete. Sajnos a régebbi építésű épületekben ezek a helyiségek rettenetesen kicsik, így egy esetleges átalakítás, vagy fűtés korszerűsítése esetén ez hatalmas problémát jelent.

Viszont erre nagyon jó megoldást nyújthat egy törölközőszárító-radiátor, ami csak egy szabad falfelületet kíván. Az elektromos hálózatra csatlakoztatható változatok amellett, hogy nagyon kényelmesek, nem igényelnek csővezetékeket sem.

A legelőnyösebb helymegtakarítást azonban az biztosítja, hogy a fűtési funkciója mellett a törölközők zuhanyzás utáni tárolásához is igénybe vehető. Nem kell plusz törölközőtartót felszerelni az amúgy is apró fürdőbe.

Kényelmes

Egy átlagos négytagú családot tekintve nem egyszerű a mindennapi tisztálkodás során a megfelelő komfort elérése, ami a fürdőszoba zuhany utáni állapotát illeti. Általában mindenki kiteríti “valahova” a törölközőjét, hogy gyorsan megszáradjon.

Ez viszont azt eredményezi, hogy mire a család negyedik tagja is végez a tusolással, a fürdőben mindenhol törölközők vannak száradásra várva. Nem csoda, ha nincs is kedve bemenni másnap reggel, mert az első feladata a törölközők hajtogatása lesz, hogy legyen elég helye.

Egy törölközőszárító-radiátor viszont egy csapásra megoldja ezt a mindennapi kálváriát. Amellett, hogy nincs a fürdőben egy négyágú törölközőtartó, reggelre mind a négy tökéletesen megszárad. Még akkor is, ha nincs kiterítve, mert a radiátor egyenletesen melegedő fémrúdjai gondoskodnak erről.

Akkor is tökéletes választás, ha éppen helyszűkében van, illetve akkor is, ha az energiahatékony, környezettudatos megoldások híve. A választék pedig méretben, formában és még színben is elképesztő.

Ez is érdekelhet:
Hét jármű ütközött az M7-esen Budapest felé Törökbálintnál kedd reggel

Meghalt Karsai Dániel

Meghalt Potápi Árpád János nemzetpolitikai államtitkár

Továbbra is kudarc Orbánék „szaporító-terve”: sokkal kevesebben születtek augusztusban, mint egy éve, nagyon felgyorsult a népességfogyás

Medvét láthattak Miskolcon

Nem múlt el a veszély, Müller Cecíliát is riasztották: „újra fokozottan fontos a kézfertőtlenítés”

Most a harmadik világháború kitörésével riogat a ruszkipárti hazaáruló fideszes

Drámai számok jöttek: semmi eredménye nincs Orbánék hangzatos intézkedéseinek

Kövér László: a szőlő és a bor a magyar kultúrkincs része

Vége a magyarok kedvencének, 117 év után nem gyártják tovább