Belföld

Magyar Péter kitette az ATV szektásainak nevét, szerinte összejátszhat a csatorna a Megafonnal

Bulvár

Botrány az ATV-ben: Magyar Péter kisétált élő adásban az interjúról

Baleset

Nagy baleset az M5-ösön, minden ütközött mindennel

Durvul a kampány: Vitézy Dávid megsimogatott egy macskát

Vitézy Dávid, az LMP és a Vitézy Dáviddal Budapestért Egyesület által támogatott főpolgármester-jelölt egy mentett macskát simogat a Budapest mutasson példát állatvédelemből! címmel tartott sajtótájékoztatóján a FÖRI Állategészségügyi Szolgálat Illatos úti állatbefogadó telepe előtt 2024. május 13-án.
Vitézy Dávid, az LMP és a Vitézy Dáviddal Budapestért Egyesület által támogatott főpolgármester-jelölt egy mentett macskát simogat a Budapest mutasson példát állatvédelemből! címmel tartott sajtótájékoztatóján a FÖRI Állategészségügyi Szolgálat Illatos úti állatbefogadó telepe előtt 2024. május 13-án. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A fővárosi állatvédelem kudarc, és a Karácsony Gergely által e téren beígért programból semmi nem valósult meg – talált még valamit, amibe beleköthet az LMP, azaz Orbán Viktor másik főpolgármester-jelöltje.

Vitézy Dávid hétfőn Budapesten, a FÖRI Állategészségügyi Szolgálat Illatos úti telephelyén arról magyarázott, hogy Karácsony Gergelyt semmi nem akadályozta meg ígéretei teljesítésében, „de ezekből mégsem lett semmi”!

Nem lett semmi az állatszaporítók elleni fellépésből, a kedvezményes ivartalanítási programból és nem bővítették az egyetlen fővárosi fenntartású állategészségügyi telepet sem, amely évek óta teltházzal üzemel – sorolta a politikus.

Vitézy Dávid azt ígérte, ha megválasztják, létrehoz egy új korszerű, európai színvonalú állatvédelmi menhelyet és módszertani központot, legalább két helyen lesz a fővárosban éjjel-nappal működő állatorvosi ügyelet, állatvédelmi járőrszolgálatot állít fel, valamint átfogó ivartalanítási programot indít.

„Ezeket nemcsak vállalom, de meg is fogom valósítani” – bizonygatta a politikus, aki jelezte: aláírásgyűjtést indít, hogy a fővárosiakkal közösen változtasson az állatvédelmen.

Ez is érdekelhet: Hajmeresztő: forgalommal szemben hajtott egy kamionos az M30-ason

Kapcsolódó hírek

Ütköztek, majd lángba borult a személyautó az M86-os gyorsforgalmin

Halálos baleset történt Kisszállás térségében

Óriási izgalmakat hozott a budapesti főpolgármester-választás, itt a végeredmény

Itt a 15 órás részvételi adat, tódulnak az emberek szavazni

Megvan, mikor érkeznek az első eredmények az önkormányzati választáson

Vitézy nem nyugszik, „rengeteg nyitott kérdés” miatt akar újraszámolást

Súlyos hangfelvétel került elő Karácsony Gergelyről

Hivatalos: megállapította a főpolgármester-választás eredményét a választási bizottság

Sorban szavaznak az idősotthonba bejelentett venezuelaiak az I. kerületben, a telefonjukon ott a fideszes eligazítás spanyolul

Írd te a Röviden híreit! Szerkesztő-újságírót keresünk, részletek itt!