Bűnügy

Leszámolás? Egymásnak esett két csapat Pécs belvárosában, két férfit elgázoltak – videón az eset

Bűnügy

Mi történt? Holtan találtak egy fiatal nőt és gyermekét Kapuváron

Külföld

Merényletet követtek el Robert Fico ellen, több lövés is eltalálhatta

A Magyar Honvédség ezredese volt az M1-es autópályán történt csütörtöki horrorbaleset áldozata

Tragikus baleset történt Biatorbágynál, az M1-es autópálya főváros felé vezető oldalán csütörtökön, amikor öt autó ütközött, majd az egyik oldalon elütöttek egy embert, aki átrepült a másik oldalra, és ott újra elgázolták.

Az RTL.hu most azt írja a Honvédelmi Minisztérium közlése nyomán, hogy az 55 éves Bárány Mihály ezredest gázolták el a pályán.

A minisztérium közlése szerint Bárány 1990-től kezdve szolgálta a Magyar Honvédséget különböző alakulatparancsnoki pozíciókban, 2001 és 2002 között az Egyesült Nemzetek katonai megfigyelőjeként, majd 2004 és 2005 között az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) keretein belül szolgált Grúziában.

2005-től kezdődően, több mint egy évtizeden át látott el különböző vezetői feladatokat a Honvédelmi Minisztériumban. Az utóbbi években tapasztalatait a védelmi innováció területén is kamatoztatta, legutóbb a Védelmi Innovációs Kutatóintézet EDF szakértőjeként.

Bárány Mihályt a Magyar Honvédség saját halottjának tekinti.

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy Bárány Mihály ezredes, életének 55. évében, 2024. május 9-én elhunyt. Bárány ezredes nem…

Posted by Honvédelmi Minisztérium on Thursday, May 9, 2024

Kapcsolódó friss hírek

Írd te a Röviden híreit!

Szerkesztő-újságírót keresünk, jelentkezz!