Külföld

Részleteket közöltek Robert Fico merénylőjéről

Baleset

Nagy baleset az M1-esen Budaörsnél, több kilométeres a torlódás

Bűnügy

Rétközberencsi gyilkosság: rettenetes részletek derültek ki a 17 éves Tamás haláláról, megszólalt a család

Sokkoló részletek derültek ki a szamosújlaki tragédia kapcsán, gyermekek is érintettek

A szamosújlaki családi tragédia helyszíne a Friss Média fotóján.
A szamosújlaki családi tragédia helyszíne a Friss Média fotóján. Fotó: Facebook/Friss Média

Részleteket közölt a rendőrség a szamosújlaki tragédia kapcsán, mely során holtan találtak egy nőt és egy férfit egy családi házban.

A csütörtöki tájékoztatás szerint május 7-én este a 40 éves férfi otthonukban családi veszekedés során nyakon szúrta élettársát aki életét vesztette, ezután a férfi magával is végzett.

A rendőrség emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.

Gyerekei találhattak az anyára, az apa felakaszthatta magát

A Szon.hu helyszíni riportja szerint a férfi és a nő mintegy három éve költözött a faluba, beilleszkedtek, mindketten az önkormányzatnál, közfoglalkoztatottként dolgoztak, emellett napszámba is jártak. A párnak három gyermeke volt, az egyikük már nagykorú, ráadásul babát vár, a másik két gyermek 14 és 9 éves.

A lapnak egy helyi lakos azt mondta, a nőre gyerekei találtak rá vérbe fagyva, ezután azonnal rohantak a szomszédba segítségért. A szomszéd keresni kezdte az édesapát, felhívták telefonon, a telefon csörgését hallva bukkantak rá a férfira, aki, úgy tudni, felakasztotta magát.

Bégány Róbert polgármester elmondta, azonnal felvette a kapcsolatot a gyámüggyel, akik még aznap este Tarpára, nagykorú testvérükhöz vitték a kiskorú gyerekeket. A településvezető szerint az elhunyt férfi egyik családtagja gondoskodik majd róluk.

Kapcsolódó friss hírek

Írd te a Röviden híreit!

Szerkesztő-újságírót keresünk, jelentkezz!