Bűnügy

Halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét Aszódon találták meg

Bűnügy

Úgy összevertek egy DK-s képviselőjelöltet, hogy kórházba kellett vinni

Baleset

Meghalt egy horgász a balatoni pontyfogó versenyen

Nyomoz a rendőrség a reggel, egy budapesti iskolában történtek miatt

Nyomoz a rendőrség a reggel, egy budapesti iskolában történtek miatt
Fotó: Facebook/Országos Mentőszolgálat

Ismeretlen tettes ellen indított nyomozást a rendőrség a XXIII. kerületi Török Flóris Általános Iskolában szerda reggel történt tömeges rosszullétek miatt, amelyek előtt szúrós szag terjengett az épületben – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szerdán.

A BRFK kommunikációs osztályán elmondták, hogy az intézményben történtek miatt a BRFK XX. és XXIII. kerületi rendőrkapitánysága foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés gyanújával ismeretlen tettes ellen indított nyomozást.

Hozzátették: a katasztrófavédelem szakembereinek bevonásával folytatott eljárás célja, hogy tisztázzák, pontosan mi történt, mi okozta a szúrós szagot, illetve történt-e bárki részéről mulasztás.

A katasztrófavédelem korábbi közlése szerint szerda reggel ki kellett üríteni a Dinnyehegyi közi általános iskolát, mert szúrós gázszagot éreztek az ott tartózkodók, amitől többen rosszullétre panaszkodtak.

Habár Győrfi Pál mentőszóvivő, tévés bohóckodóember arról beszélt, kollégái semmilyen „komoly” sérülést nem találtak, végül 31 gyermeket szállítottak vizsgálatra a Heim Pál gyermekkórházba.

Bányai Amir Attila soroksári önkormányzati képviselő egy Facebook-kommentben arról írt: „A tűzoltók szerint a gyerekek közül 10-en érezték a vélhetően riasztó gázspray maradványát. Az anyagot viszont már nem lehetett kimutatni a levegőben, de a gyerekeket a biztonság kedvéért haza küldik.”

Ma reggeli vészhelyzet a Török Flóris általános iskola előtt. Szúrós szag miatt hívták ki a mentőket, tűzoltókat rendőröket. Bízom benne, hogy nincs nagyobb baj és nem sérült meg senki.

Posted by Bányai Amir – Soroksár on Tuesday, April 23, 2024

Kapcsolódó friss hírek