Bulvár

Megszólalt Áder János, talált valamit a mobiltelefonokban

Bűnügy

Fejlemény a Szentesen, az utcán talált halott nő ügyében

Belföld

„Ez a kormány gyermekbarátnak hazudja magát” – Több ezer emberrel tüntetett Magyar Péter a Belügyminisztérium előtt

Orbán Viktor adományt kér a Brüsszel elleni harcához

Orbán Viktor miniszterelnök az Európai Unió tagországai állam- és kormányfőinek kétnapos tanácskozására érkezik Brüsszelben 2023. június 29-én.
Orbán Viktor miniszterelnök az Európai Unió tagországai állam- és kormányfőinek kétnapos tanácskozására érkezik Brüsszelben 2023. június 29-én. Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Orbán Viktor levélben gyűjt adományt a Fidesz számára az Európai Parlamenti kampányukra – írja Facebook-oldalán a Szikra Mozgalom. A baloldali szerveződés fotót is közzétett a szívhez szóló levélről és a mellékelt sárga csekkről.

Idéznek egy közelmúltbéli cikket is a Magyar Nemzetből, amelyben a szikrások hasonló mikroadomány-gyűjtését még kuncsorgásnak nevezte a kormánypárti propagandalap.

Itt pedig a végtelen mennyiségű adófizetői pénzből kampányoló Orbán Viktor „nem kuncsorgása” látható, a levelében az unalomig ismételt „Brüsszel, Gyurcsány, migráció, gender” hergelődéssel:

😡“Pénzért kuncsorog Jámbor András mozgalma”, írja a Magyar Nemzet. 💥Ami a Fidesz szemében kuncsorgás, az a Szikra…

Posted by Szikra Mozgalom on Tuesday, April 23, 2024

„Az az Orbán Viktor, aki Hatvanpuszta földesura. Az a Fidesz, ami közel 4 milliárd forintot költött a 2022-es kampányban. Állami szerveken, állami médián és civil szervezeteken keresztül. Az a Fidesz, ami a Megafonon keresztül több mint 140 millió forintot költött. Csak az elmúlt 1 hónapban. Mindezt nem adományból, hanem a te és a mi adónkból”

– sorolja a furcsaságokat a Szikra Mozgalom.

Megjegyzik még, hogy a Magyar Nemzet lejárató cikke hatására több mint 100 ember szállt be finanszírozásukba kisebb összeggel.

Kapcsolódó friss hírek