Baleset

Meghalt egy horgász a balatoni pontyfogó versenyen

Baleset

Tömegbaleset az M7-esen, több kilométeres a torlódás

Belföld

Titkos kormányhatározat jutott el Magyar Péterhez, kiderült Orbánék terve

Szentkirályi Alexandra videón számolt be róla, hogy rettentő ostoba

Szentkirályi Alexandra, a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje beszédet mond budapesti kampányindító rendezvényén a Bálna rendezvényközpontban 2024. április 17-én.
Szentkirályi Alexandra, a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje beszédet mond budapesti kampányindító rendezvényén a Bálna rendezvényközpontban 2024. április 17-én. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Ha a saját magukat lezártosztályozó Menczer Tamás a felszabadult, önkritikus fideszes humor egyik vége, akkor Szentkirályi Alexandra a totál ellentétes másik: a kormánypártok budapesti főpolgármester-jelöltje reagált Karácsony Gergely tegnapi beefjére, de nem úgy tűnik, mint aki meg is értette.

Karácsony arról tett ki videót, hogy nagyon örül, hogy Szentkirályi végre meghirdette a programját, és végre tud reagálni mindarra, ami abból konkrét, kézzelfogható és konstruktív… majd innentől néma csend, és vége.

Igen, ebből minden egysejtűnél értelmesebbnek leesett, hogy a poén itt az, hogy Szentkirályinak semmilyen konkrét, kézzelfogható, konstruktív elemet nem tartalmaz a programja.

A fideszes nő azonban nem tudta dekódolni a fricskát.

„Karácsony Gergely elnémulva reagált budapesti terveimre. Én is elnémulnék a főpolgármester úr helyében, ha ilyen csapnivaló 4,5 év állna mögöttem városvezetőként

– fejtette meg válaszvideójában Szentkirályi Alexandra a látottakat.

„De jól áll Önnek a némaság, mert legalább addig sem tesz újabb kamuígéreteket. Bezzeg, amikor Gyurcsányékkal kell jópofizni, akkor nem ilyen hallgatag” – magyarázta tovább a kormánypárti géniusz, egyértelművé téve, hogy tényleg nem ment át neki, miért maradt hallgatag Karácsony a videóban.

Szentkirályi „programjáról” egyébként itt lehet olvasni. A mindössze 7 pontos dolgozat többek között olyan hülyeségeket tartalmaz, mint hogy a fideszes politikus ingyenes köztéri Wi-Fi-vel tenné „otthonossá és élhetővé” Budapestet (hiszen a húgyban, koszban tocsogó fővárosiaknak nyilván az a legnagyobb problémája, hogy nem lehet ingyen Wi-Fi-zni az utcán, főleg, hogy 2024-ben már mindenkinek van mobilnet a telefonján).

Kapcsolódó friss hírek