Bulvár

Meghalt a hajléktalanból lett győri lottómilliomos

Bűnügy

A WC-be fojtotta, megpróbálta lehúzni csecsemőjét egy 15 éves kollégista lány Pécsen

Bűnügy

Gyilkosság történt Miskolcon szombat hajnalban

Íme az idei tavasz legtrendibb körömszínei!

Íme az idei tavasz legtrendibb körömszínei!

A tavasz már javában tombol, de te még nem találtad meg azt a körömlakkszínt, amelyet szívesen viselnél az évszakban? Akkor segítünk kicsit, megmutatjuk azt a 5 tavaszi körömtrendet, amit a szakértők szerint érdemes kipróbálnod.

Tavaszi virágszínek

Ebben az évszakban nem csupán a kert borul virágba, hanem akár a körmeid is. Tehát nyugodtan jöhet az orgona, a nőszirom, a lilaakác, az ibolya és egyéb olyan tavaszi virágszín, ami közel áll hozzád!

Ha elfogadsz egy jó tanácsot, válaszd a Nail4U-nál is kapható Claresa kollekcióból a Galaxy purple lakkot! Az expresszív, erős ibolyaszín talán az egyik legnőiesebb, így legyen bármilyen a stílusod, garantáltan jól fog majd állni. Azt pedig még nem is említettük, hogy tökéletesen illeszkedik más színekhez is.

A körmök kizöldülése

Tavasszal minden zöldbe borul, így ez a szín ebben az időszakban abszolút dominál, de nem csupán a természetben, hanem a körmeiden is. Nagyszerű választást jelenthet például a khaki, az olíva vagy akár a pasztell változatok is. Az utóbbiak abszolút örök slágernek számítanak, sosem mennek ki a divatból.

A kék és narancs kombinációja

Nincs is jobb érzés annál, mint ragyogó napsütésben egy virágokkal teli domboldalon a tiszta kék égboltot bámulni. Miért ne jeleníthetnéd meg ezt a képet a körmeiden is?

Válassz alapszínnek egy lágy kék árnyalatot, és bolondítsd meg egy kis narancssárgával, amely segít majd megidézni a testet-lelket melengető tavaszi napsütést!

A népszerű rózsaszín

A rózsaszín általában minden tavasszal előkerül, ez az idei évben sincsen másképp. Most viszont nem a vibráló árnyalatai a nyerők, hanem inkább a tejesebb változatok, a visszafogott, púderes árnyalatok mennek nagyot.

De egyébként ezekhez a tónusokhoz nem csupán tavasszal, hanem az év bármely szakában nyúlhatsz, mivel abszolút megállják a helyüket.

Az örök klasszikus fekete

Bár a feketét a legtöbbünk általában a télhez vagy az őszhöz társítja, ám az idei év ebben a felfogásban is változást hozott, és a szakértők szerint tavasszal is bátran viselheted.

Abban az esetben, ha netán túlságosan vadnak ítélnéd meg, akkor természetesen más színekkel vagy mintákkal is variálhatod. A Nail4U kínálatában kapható NTN Premium UV/LED 72# remekül kombinálható egy szép piros vagy üvegzöld lakkal.

Próbáld ki például azt, hogy egy vékony ecset segítségével felfestesz egy fehér és egy piros csíkot, amelyek szolid, de mégis mutatós hatást keltenek a fekete alapon!

Emellett jó ötlet lehet még az is, ha egy kicsit továbbgondolod a klasszikus francia manikűrt retró hangulatot idéző, fekete márványcsúcsokkal, vagy elkészítesz egy trendi teknőspáncélt.

Végső gondolatok

Reméljük, hogy a fentebb említett tippekből sikerül majd inspirációt merítened, és szuper körmöket alkotsz majd a tavasz hátralévő részére magadnak.

Kapcsolódó friss hírek