Bulvár

Megszólalt Áder János, talált valamit a mobiltelefonokban

Bűnügy

„Megöllek!” – Székkel verte össze a tanárnőjét egy 9. osztályos az egyik szolnoki iskolában

Belföld

Döbbenetes támogatottságot mértek Magyar Péter pártjának, látványosan hanyatlik a Fidesz

Szörnyű tragédia történt Demecserben

A gyerekek előtt, konyhakéssel szúrhatta mellkason a férjét egy nő.

Halálra szúrta férjét egy nő a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Demecserben, a gyanúsított letartóztatását csütörtökön már el is rendelte a Nyíregyházi Járásbíróság.

Szim-Resán Dalma, a Nyíregyházi Törvényszék sajtószóvivője közleményében azt írta, a megalapozott gyanú szerint a házastársak között hétfő este alakult ki szóváltás, melynek során a gyanúsított egy konyhakéssel, a mellkasa bal felső részén megszúrta férjét.

Az asszony a tettét követően értesítette a mentőket, akik azonban az időben érkező orvosi ellátás ellenére sem tudták megmenteni a férfi életét.

A halált okozó testi sértés bűntettével gyanúsított nő büntetlen előéletű, cselekményét azonban egy korábban elkövetett bűncselekmény miatt alkalmazott feltételes ügyészi felfüggesztés hatálya alatt követte el.

A végzés nem végleges, a gyanúsított és védője enyhébb kényszerintézkedés, bűnügyi felügyelet elrendelése érdekében fellebbezést jelentett be.

A gyerekek is végignézhették

A FrissMédia azt írja, a szomszédok szerint a pár között rendszeres volt a kiabálás, veszekedés. A nő sokszor sikított, jajgatott – állította egy szomszéd.

Tegnap éjszaka arra lettek figyelmesek, hogy sokan érkeztek az utcába autókkal. Majd az áldozat egyik rokona szólt a szembeszomszédnak, hogy a két kisgyermeket át kéne vinni hozzájuk, mert „Zoliéknál baj történt”.

„A gyerekek valószínűleg látták, hogy apjuk az életéért küzd. Azóta némák, nem szólnak semmit” – olvasható a cikkben, mely szerint a nő jogos védelmi helyzetre hivatkozik.

Kapcsolódó friss hírek